Najnovije vesti

SARA NAPRAVILA SELFI POSLALA DEČKU! Kad je bolje pogledala sliku, SLEDILA se od straha! Mislila je da je sama u KUĆI
Foto: Printscreen

ledi krv

SARA NAPRAVILA SELFI POSLALA DEČKU! Kad je bolje pogledala sliku, SLEDILA se od straha! Mislila je da je sama u KUĆI

Ludi svet

Sara Medeiros iz Masačusetsa kupila je tog dana naočare. Fotografisala se sa njima pa je rešila da pokaže dečku kako izgleda sa novim modnim detaljem.

Posmatrala je dobro sliku, a onda je u odrazu naočara primetila nešto nalik figurama odraslog čoveka i deteta. Sara koja je mama troje dece, napomenula je da je u trenutku fotografiranja bila sama kod kuće, piše "Miror".

foto: Printsceen/Instagram

"Bila sam ceo dan sama kod kuće. Stajala sam u kuhinji i bila sam okrenuta prema dnevnoj sobi. U odrazu naočara trebalo je da se videcrni kuhinjski stol i četiri stolice. Ali to nije ono što sam ja videla! Vidim dve figure, jednu pored druge. Jedna od njih izgleda kao dečak. Uz njega je malo nejasna viša figura. Napomenuću da sam skroz otvorena prema verovanju u spiritualno, duhove i sve što ide uz to", rekla je Sara koja je razgovarala sa više ljudi koji proučavaju paranormalne pojave:

"Više njih reklo mi je da je uz mene prikačen nekakav duh dečaka kao i da vide tragove crne magije. Ne znam šta je to u odrazu, ali dobro me je uplašilo".

foto: Printsceen/Instagram

kurir.rs/mirror

BONUS VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...