BRAČNI PAR VIŠE OD MESEC DANA SPAVA NA TERASI: Ubeđeni su da im je stan uklet i ni za živu glavu ne ulaze tamo
Ilustracija, Foto: Profimedia

paranormalno

BRAČNI PAR VIŠE OD MESEC DANA SPAVA NA TERASI: Ubeđeni su da im je stan uklet i ni za živu glavu ne ulaze tamo

Ludi svet -

Oni su uvereni da njihov dom progoni duh, pa francuski par više od mesec dana spava u malom šatoru postavljenom na balkonu njihovog stana.

Patricija i David C. i njihovo dvoje dece preselili su se u stan u opšini Replonž prošlog septembra. Njihov novi dom bio je prostran, dobro osvetljen i moderan, ali porodica nije uspela dugo da uživati u njemu jer su počele da se događaju bizarne stvari piše Oddity Central.

Patricija tvrdi da je njena ćerka počela da viđa neobične stvari po kući ubrzo nakon što su se doselili, a nakon nekog vremena cela porodica se uverila da se u njihovom stanu odvija neka paranormalna aktivnost.

Stvari su navodno postale toliko loše da su morali da postave šator na balkon da se naspavaju u miru, a koriste ga već više od mesec dana.

"Počelo je sa crnim senkama", rekao je par za francuske novine Le Progres. "Tada je postalo glasnije: svetlo bi se nasumično ugasilo, televizor se sam uključio, telefon se bez razloga smrzavao, posuđe je proizvodilo neobične zvukove itd."

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Zasitivši se "paranormalnih pojava", par je potražio uslugu takozvanog "magnetizatora", osobe koja koristi magnetsku energiju za otkrivanje duhova, koja im je, nakon pregleda stana, rekla da ga progoni "zarobljeni" duh žene iz 19. veka, koja je želela da odu.

Kako par nema luksuz preseliti se, a kompanija koja upravlja zgradom tvrdi da je sa stanom sve u redu, jer je već dva puta ranije iznajmljen bez incidenata, par je odlučio da spava u šatoru. Podneli su opet zahtev za drugim stanom, ali zasad čekaju i spavaju na balkonu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:40

SRBIJA DO TOKIJA! CEO SVET GLEDAO U SRPSKE SPORTISTE: Sonja Vasić i Filip Filipović su nosili zastavu Srbije na otvaranju OI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track