RIJALITI ZVEZDA SMISLILA BIZARAN NAČIN DA ZARADI: Prodaje ono čega se svi STIDE, pa se dosetila da u teglu sa OVIM ubaci i CVETIĆ!
Foto: Printscreen/Instagram/stepankamatto

Jedni kažu da je ODVRATNO, drugi joj čestitaju na ideji

RIJALITI ZVEZDA SMISLILA BIZARAN NAČIN DA ZARADI: Prodaje ono čega se svi STIDE, pa se dosetila da u teglu sa OVIM ubaci i CVETIĆ!

Ludi svet -

Rijaliti zvezda Stefani Mato zaprepastila je javnost svojim novim poslovnim poduhvatom. Naime, ona je došla na bizarnu ideju, da na prodaju stavi svoje prdeže zatvorene u teglice.

Stefani je učestvovala u programu "90 Day: The single life", a poznata je kao neko ko na sve moguće načine pokušava da unovči svoj izgled, ali ovaj poslednji potez sje sve ostavio bez teksta, prenosi "OpIndia".

Rijaliti zvezda je u objavi na Instagramu otkrila da je odlučila da svoje prdeže stavi na prodaju "zbog velike potražnje", zatim je objasnila svojim pratiocima da mogu da ih kupe u teglici, ali samo u narednih deset dana. Ovaj bizarni proizvod inače košta "samo" 1.000 dolara po teglici, ali prvih 100 kupaca će ga dobiti po 50 odsto nižoj ceni.

U komentarima na ovu objavu, mnogi su joj poručili da ne mogu da veruju šta prodaje, ali su joj mnogi i čestitali na tome što zna kako da zaradi.

Prdeži su zatvoreni u staklenu teglicu, u koju ona, kako kaže, voli da doda cvetić jer "ima utisak da on bolje zadrži miris", a kupcima šalje i rukom ispisanu poruku.

Podsetimo, Stefani je godinama ranije prodavala eksplicitne fotografije, a kada je reč o njenom novom proizvodu za koji mnogi kažu da je čudan, jedan pratilac je poručio "da bi bilo čudno jedino ako niko ne bi plaćao za to". Inače, već u prva dva dana otkako je počela da prodaje prdeže, imala je već 97 kupaca!

Kurir.rs/A.A./OpIndia

Bonus video:

12:17

SRBIJA BOGATA PRIRODNIM VREDNOSTIMA: Po ovim principima se određuju biljne vrste za zaštitu, ne radi se samo o pravoj ugroženosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track