MLADA DOŽIVELA DEBAKL NA SOPSTVENOJ SVADBI: Onesvestila se i POVRAĆALA, a onda je njen rođak uradio OVO na VENČANICI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/hollinator1424

sve3 se dobro završilo

MLADA DOŽIVELA DEBAKL NA SOPSTVENOJ SVADBI: Onesvestila se i POVRAĆALA, a onda je njen rođak uradio OVO na VENČANICI! (VIDEO)

Ludi svet -

Korisnica TikToka ovjavila je video sa svog venčanja u kome ona obučena u dugu belu haljinu, stoji ispred gostiju držeći se za ruke sa svojim budućim suprugom. Naime, kako je objasnila, dok su izgovarali bračne zavete, počela je da se oseća loše. Signalizirala je vereniku, ali on nije razumeo šta je pokušava da mu kaže.

- Mislio je da se šalim! - rekla je u videu, koji je postao viralan.

Dok je sveštenik držao govor, izgledala je vrlo ošamućeno i srušila se u mladoženjine ruke. Mlada je tada odvojila trenutak da se odmakne, a u pozadini se čuje kako povraća. No,očigledno, tu tragediji nije bio kraj.

@hollinator1424

I kept trying to tell my husband I didn’t feel good and he thought I was joking? my baby nephew then pooped on my dress right after while I was pukin

♬ Oh No - Kreepa

- Moj nećak se tada pokakao na moju haljinu odmah nakon što sam povraćala - napisala je.

U drugom videu osvrnula se na svačiju zabrinutost i objasnila što se zapravo dogodilo tog dana.

- U osnovi, to je bilo samo zato što sam bila superdehidrirana i nisam ništa jela taj dan - rekla je ona, a prema njenim rečima, ni vreme nije bilo na njenoj strani:

- Florida, i bilo je tako vruće i sparno! Bili smo mokri do kože - ona pored toga kaže kako pati od niskog pritiska i nedostatka gvožđa, zbog čega joj se dešava da izgubi svest.

@hollinator1424

Reply to @samanthaguice this about all that I could fit in? peep my poopy nephew at the end ??

♬ original sound - hollinator1424

Srećom, to nije bila prava ceremonija. Viralni TikTok video snimljen je nakon što su ranije tog dana već posetili matičara, i nastavili ss proslavom u obližnjoj vinariji.

Dok su čekali da stigne hrana, par je prošetao dvorištem i odlučio da bi to bilo savršeno mesto za "malu ceremoniju".

@hollinator1424

Reply to @denise_84 part two- sorry I’m shaking I was nervous but I hope this explains everything ?? sorry I’m repetitive

♬ original sound - hollinator1424

Kurir.rs/A.A./net.hr

Bonus video:

00:04

JEDNA JE JOVANA! GOLE BUTINE JEREMIĆKE U JUTARNJEM: Voditeljka priznala da se RAZVODI, a sad zamešala kukovima nasred STUDIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja