ŽENA KOJA IMA PREKO 60 REŠILA DA RODI DETE SVOM 37 GODINA MLAĐEM DEČKU: Tvrde da se vole, ali svi misle da je sa njom zbog PARA!
Foto: Printscreen/Tik Tok

NEVEROVATNO

ŽENA KOJA IMA PREKO 60 REŠILA DA RODI DETE SVOM 37 GODINA MLAĐEM DEČKU: Tvrde da se vole, ali svi misle da je sa njom zbog PARA!

Ludi svet -

Baka Šeril Mekejn (61) ne želi, kaže, da pusti godine da joj upravljaju životom, pa je sa suprugom Kuranom (24) odlučila - da osnuje porodicu. Iako već ima sedmoro odrasle dece i čak 17 unučadi, sada želi još jedno dete sa svojim 24-godišnjim suprugom, piše The Sun.

Naime, par je veoma aktivan na društvenim mrežama gde redovno dele zanimljivosti o svojoj vezi i zajedničkom životu, a kada su objavili da planiraju da postanu roditelji, malo je korisnika reagovalo pozitivno; pitajući se uglavnom kako će majčinstvo izgledati u 60-im.

Iako stalno ističu da su zaljubljeni, mnogi se u komentarima pitaju koliko je njihova veza iskrena; pa neki tvrde da je sa njom bezbedan za novac, dok drugi okrutno komentarišu Šerilin izgled, govoreći da izgleda kao da mu je baka.

Video u kojem je par otkrio da planiraju bebu brzo je postao viralan i sakupio više od 3,6 miliona pregleda, ali mnogi nisu bili oduševljeni njihovim planom.

- Njeni unuci će biti stariji od ujaka! - prokomentarisao je jedan korisnik, a drugi dodao:

- Pa, njeno najmlađe dete je starije od muža!

- Ako toliko želite da imate zajedničko dete, samo ga usvojite - glasio je jedan komentar.

Šeril je ranije izjavila da bi volela da zasnuje porodicu sa Kuranom, pa je otkrila:

- On je oduvek želeo decu, a ja želim da budem majka njegove bebe!

Ipak, priznala je da zbog njenih godina trudnoća i materinstvo neće biti laki kao većini, dodajući da će „u tom slučaju ipak morati da nađe surogat majku ili usvoji, što bi volela da izbegne”.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track