SA NEBA IM PAO KOVČEG NA KUĆU I UNIŠTIO SOLARNI PANEL: U njemu bio tovar vredan 9 MILIONA EVRA, kad su videli šta je ostali u ŠOKU
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

SA NEBA IM PAO KOVČEG NA KUĆU I UNIŠTIO SOLARNI PANEL: U njemu bio tovar vredan 9 MILIONA EVRA, kad su videli šta je ostali u ŠOKU

Ludi svet -

Kovčeg pun kokaina slučajno je sleteo iz aviona na solarni panel jedne kuće na ostrvu Sardinija u Italiji. Četiri meseca nakon ovog incidenta, policija je uspela da identifikuje pilota koji je izveo ovaj neuspešni manevar i uhapsi ga.

Na Sardiniji pada kiša kokaina, pisali su italijanski mediji o događaju s kraja marta prošle godine, prenosi The Guardian. Kovčeg napunjen s 8,5 kilograma kokaina trebalo je da sleti u ruke dilera u gradiću Baratili San Pietro, ali slučajno se našao u dvorištu jedne kuće i razbio solarni panel.

Rijana, kuća, Long Ajlend
foto: Profimedia

Čuli smo jak udarac pa smo odmah pozvali policiju koja je pronašla ovaj kovčeg pun kokaina, rekli su vlasnici kuće o ovom događaju, a da je kokain sleteo u ‘prave ruke’, njegova bi vrednost na tržištu iznosila oko devet miliona evra.

Policija je otkrila kako je avion poleteo iz Rima, a na 20 minuta nestao je s radara, tačno u vreme kada je pravio krugove iznad gradića kako bi bacio robu.

avion, kokain
foto: Profimedia, Shutterstock

Uz pomoć nadzornih kamera i svedoka otkriveno je da je pilot 28-godišnji Frančesko Rico iz Rima koji je inače prevozio bogataše avionom, a uhapšen je u luci Kaljari Elmas nakon povratka iz Nemačke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:24

KAKO JE ŠARIĆEV KLAN PREVOZIO KOKAIN ISPOD RADARA Ovo je granica koju krijumčari NIKAD NISU SMELI DA PREĐU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track