OPROSTIO BIH JOJ PREVARU, DA NIJE U PITANJU MOJ SIN! Ruska influenserka čeka drugo dete sa svojim POSINKOM: Odgajala ga je!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

OPROSTIO BIH JOJ PREVARU, DA NIJE U PITANJU MOJ SIN! Ruska influenserka čeka drugo dete sa svojim POSINKOM: Odgajala ga je!

Ludi svet -

Ruska influenserka Marina Balmaševa započela je vezu sa posinkom (23) kada je on bio kod kuće tokom studentskog raspusta, a sada očekuju drugo dete, dok je njen bivši muž, ujedno i otac njenog partnera, šokiran razvojem situacije, s obzirom da je Marija tog momka odgajala od njegove sedme godine.

Marija Balmaševa
foto: Printscreen

Ona već ima ćerku s 23-godišnjim Vladimirom, u koga se zaljubila dok je on studirao, te je zbog njega ostavila njegovog oca sa petoro usvojene dece.

Ruskinja je u Instagram objavi za svojih 620.000 pratilaca rekla:

- Primamo vašu ljubav i iskrene čestitke. Saznali smo za novu trudnoću na nasipu u Sukhumiju (crnomorsko letovalište).

Marija Balmaševa
foto: Printscreen

Njen bivši Aleksej, s kojim je bila 13 godina u braku sada je ogorčen zbog njihovog odnosa.

- Ona je zavela mog sina - pre nje nije imao devojku. Nije ih bilo sramota da imaju polne odnose dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da nije u pitanju moj sin - izjavio je za Daily Star i dodao:

- Došla bi u krevet našeg sina tokom noći dok bih ja spavao, a nakon toga se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:39

RAZVELA SE TIJANA BOGIĆEVIĆ: Posle 7 godina pukao brak sa Amerikancem, ovo su svi DETALJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track