MLADA POBEGULJA! Mladoženja otišao do WC, a ona nestala sa 6.000 evra! UMEŠALA SE POLICIJA, a jedna stvar ostaje MISTERIJA
Foto: Profimedia

šokantno

MLADA POBEGULJA! Mladoženja otišao do WC, a ona nestala sa 6.000 evra! UMEŠALA SE POLICIJA, a jedna stvar ostaje MISTERIJA

Ludi svet -

Buduća nevesta je ostavila svog verenika na aerodromu - i pobegla sa njegovim torbama i 5.000 funti u gotovini (oko 6.000 evra).

Naizgled zaljubljeni par, u svojim 40-im godinama, verio se dan ranije i rekao osoblju za prijavljivanje na aerodromu Hitrou da lete u Rim da bi se venčali.

Velika Britanija, London, Hitrou, gužva, 26.07.2019.
foto: AP

Međutim, kada je čovek, za koga kažu da je Britanac, ostavio svoju verenicu da pazi na njihove torbe i otišao u toalet, ona je nestala i sve ponela sa sobom. Izbezumljeni mladoženja rekao je osoblju Terminala 5 da je uzela 5.000 funti koje joj je dao za venčanje.

Jedan posmatrač je rekao: "Bio je slomljen i potpuno neutešan. Očigledno, upoznali su se tek nedavno i on se zaljubio u nju. On je zaprosio dan ranije i ona je prihvatila."

odbegla mlada, pobegla mlada, Džulija Roberts, Natali Portman
foto: Profimedia

"Planirali su da se venčaju u Rimu i spremali se da odlete tamo. Onda je ona pobegla i nestala sa svim stvarima dok je on otišao u toalet.

"Osoblje ju je svuda tražilo, ali je nigde nije bilo. Nije bilo ni jasno da li je otišla sa aerodroma ili je otišla u drugu zemlju. Na kraju je pozvana policija. Čak je i njeno ime tada bilo pod sumnjom.", prenosi The Sun ovu bizarnu priču.

Hitrou, aerodrom, putnici
foto: EPA

Portparolka Metroploten policije potvrdila da su pozvani da istraže ceo slučaj. Ona je dodala: "Istraga se nastavlja. U ovom trenutku još niko nije uhapšen."

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:39

PRVI SNIMAK NOVAKA U BEOGRADU: Pogledajte šta je Đoković uradio po sletanju na aerodrom Nikola Tesla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track