BAKA 13 UNUČADI UDAJE SE ZA 27-GODIŠNJEG DEČKA! Hoće da pokažu svetu da je njihova ljubav prava: Naša veza je mnogo više od se*ksa
Foto: printscreen

NEVEROVATNO

BAKA 13 UNUČADI UDAJE SE ZA 27-GODIŠNJEG DEČKA! Hoće da pokažu svetu da je njihova ljubav prava: Naša veza je mnogo više od se*ksa

Ludi svet -

Par, koji između sebe ima razliku od čak 47 godina, odlučan je da pokaže svetu koliko je moćna njihova ljubav, što se čini da se sve češće dešava.

Naime, Keti Dženkins (74) upoznala je 27-godišnjeg Devona Obri iz Teksasa, SAD na sajtu za upoznavanje. Veza se ubrzo pretvorila u mnogo više od seksa za par s obzirom da sada planiraju svoje venčanje.

Keti i dAVON
foto: printscreen

- Upoznali smo se preko interneta i niko od nas nije tražio ozbiljnu vezu. Naišao sam na njenu sliku, bila je to slika njenih grudi. Pročitao sam njen profil i poslao joj poruku u nadi da ću dobiti odgovor, ona je takođe bila na mreži i odgovorila je - rekao je Devon.

- Pitao sam je za broj, dala mi ga je, a onda smo malo pričali - nastavlja.

Par je razgovarao telefonom četiri meseca pre sastanka jer je Keti živela dva sata udaljena od Devona. Kada su dogovorili sastanak, rekla je Devonu da ga već čeka u krevetu. Prisetio se da je 'mirisala jako slatko i dobro' i dodao:

- Imala je svilenkastu tamnocrvenu bluzu i ništa više. Kada smo se konačno videli na ulici, jedna od prvih stvari koje je rekla bila je 'nizak si' ili 'niži si nego što sam mislila' - rekao je on za Dejli star.

- Nije bila ljuta, mislila je da sam zgodan i sreli smo se u hotelskoj sobi nekoliko nedelja nakon toga i nastavili da se sastajemo svake nedelje - dodao je on.

Keti i dAVON
foto: printscreen

Zvanično su postali par nakon što ga je Ketu pozvala na Dan zahvalnosti. Ona se nikada nije udavala, ali ima četvoro dece, 13 unučadi, 36 praunučadi i čukununuče iz dugogodišnje veze.

Devon nema dece, ali se jednom oženio sa 24 godine, međutim, razveo se 2021. godine, malo pre nego što je upoznao Keti.

- Nijedna moja ranija veza nije bila ovakva - kaže Devon, koji smatra da je Keti savršena za njega jer se nikada ne svađaju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Baka krade usred Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track