POZNATA GLUMICA BILA U VEZI SA OCEM 10 GODINA, ŽIVOT JOJ JE BIO HOROR: Silovao je na VENČANJU, a ostavio kad je ostala TRUDNA!
Foto: Youtube printscreen

užas

POZNATA GLUMICA BILA U VEZI SA OCEM 10 GODINA, ŽIVOT JOJ JE BIO HOROR: Silovao je na VENČANJU, a ostavio kad je ostala TRUDNA!

Ludi svet -

Laura Mekenzi Filips jedna je od najpopularnijih glumica u Holivudu, a svoju karijeru započela je u Diznijevim filmovima, tako da je mnogima poznata kao dečija glumica. Dalje je nastavila u popularnim ostvarenjima poput "American Graffiti" i "One Day at a Time", ali njena užasavajuća životna priča ledi krv u žilama!

Teško da u Holivudu postoji jezivija priča od one koju je doživela nekada velika zvezda Mekenzi Filips, a njeno detinjstvo nalik je na najužasniji horor film... Ona je svojevremeno kod Opre Vinfri prvi put progovorila o svemu što je doživela od strane svog oca, odlučila je ispriča svoju stranu priče tek 8 godina nakon njegove smrti.

Mekenzi Filips
foto: Profimedia

Naime, Laura Mekenzi Filips kako joj je puno ime, proslavila se još u nekim Diznijevim ostvarenjima, a postala je prepoznatljiva nakon filma "American

Međutim, ova mlada glumica nije završila u holivudskim krugovima tek tako. Njen otac bio je čuveni "Papa Džon", muzičar jednog od najpopularnjih bendova tih vremena "Mamas and Papas".

Ipak, naizgled dobroćudni Džon Filips bio je sve samo ne ono za šta se predstavljao. Mekenzi je u ispovesti kod Opre priznala da je upravo sa rođenim ocem 10 godina bila u incestuoznoj vezi, a njeno priznanje šokiralo je kako članove njene porodice, tako i ceo svet. Ovo priznanje najviše je potreslo njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge. Danas ova 62-godišnjakinja jedino žali što je porodici ovo otkrila na takav način.

Mekenzi Filips, Džon Filips
foto: Profimedia

Mekenzi je kasnije objavila i biografiju u kojoj je otkrila još neke potresne detalje iz svoje prošlosti. Tako se, primera radi, drogirala od 11. godine kada joj je otac ponudio kokain, a u godinama koje slede često su se drogirali zajedno. U vezi su bili punih 10 godina, odnosno, od njene 19, kada ju je otac silovao pod dejtstvom droge i alkohola.

U knjizi je pisala i da ju je otac silovao noć pre njenog venčanja i da su se kasnije dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, do 1989. kada je zatrudnela, a nije bila sigurna da li čeka dete sa ocem ili mužem.

Filips je platio abortus, a Mekenzi je otkrila da nakon toga nije želela da je bilo ko dodiruje.

Mekenzi Filips
foto: profimedia

Čak i kasnije, Mekenzi je priznala da se dugo mučila sa zavnisnošću od narkotika, a u jednom trenutku je i uhapšena jer je pokušavala da prošvercuje heroin. Ipak, loši dani su konačno iza nje, a nekadašnja dečija zvezda sada živi daleko od Holivuda, kao radnik u rehabilitacionom centru. Doduše, imala je manji povratak u kultnoj seriji "Orange is a new black", kada je igrala zavisnicu od narkotika.

Udavala se tri puta, a u prvom braku dobila je sina Šejna Barakana koji se takođe bavi muzikom, upravo mu je Mekenzi najveća podrška.

Glumica danas ne skida osmeh sa lica i ne dozvoljava da išta utiče na njeno samopouzdanje.

(Kurir.rs / Wanted.Mondo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track