"SRCE MI TUGUJE ZBOG NJE" Mladoženja zgrozio ponašanjem: Tek što je izgovorio DA, toliko je PONIZIO MLADU I GOSTE da su svi U ŠOKU
Foto: Printscreen/TikTok

NEČUVENO

"SRCE MI TUGUJE ZBOG NJE" Mladoženja zgrozio ponašanjem: Tek što je izgovorio DA, toliko je PONIZIO MLADU I GOSTE da su svi U ŠOKU

Ludi svet -

Zavisnost od mobilnih telefona kod mnogih ljudi je uzela maha, te verujemo da ste se i sami mnogo puta našli u društvu osobe koja je ignorisala vaše postojanje jer je sve na ekranu aparata bilo daleko interesantnije.

Da li te osobe razumeju koliko je to ružno, ne znamo, ali video koji je upravo počeo da kruži društvenim mrežama i zgorizo je milione ljudi.

Snimak je postao viralan na TikToku, na kanalu izvesne Sintije Umunze, a svetu je prikazao mladoženju koji se dohvatio mobitela tek što je sišao s oltara.

@nairobian.hot.tea #duet with @cynthiaumunze WHEN YOU ARE MARRIED BUT SINGLE #NAIROBIAN_HOT_TEA #TIKTOK #FYP ♬ Perfect - Ed Sheeran

Nije se taj uopšte obazirao na svečani trenutak, na svoju dragu ili zvanice, a u telefon je nastavio da bulji čak i neposredno nakon izlaska iz crkve.

Da li možda menjao status veze na Fejsbuku? Gledao u rezultate na kladionici? Proveravao ko ga je sve lajkovao na Tinderu? Možemo da nagađamo unedogled, ali opravdanje u svakom slučaju nećemo naći.

"Strahota. Srce mi tuguje zbog te devojke; Neverovatan prikaz nepoštovanja. Da sam bila na njenom mestu, lansirala bih mu taj mobilni u svemir", neki su od komentara koje se mogu pročitati ispod snimka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:39

SPREMNA SAM, ŠTA JE TU JE! Reči Džejeve naslednice pred venčanje: Upoznali se u kafani, A OVO JE PRVA PESMA NA SVADBI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track