(FOTO) SREĆNO RAZVEDENI! Proslavili krah svog braka smehom i veseljem!
Foto: Tviter

Maštovito, nema šta!

(FOTO) SREĆNO RAZVEDENI! Proslavili krah svog braka smehom i veseljem!

Ludi svet -

Jedna devojka nasmejala je sve na Tviteru kada je postavila sliku buketa cveća koji je njena majka dobila od njenog oca na dan razvoda. Ovaj ludi trend su ispratili mnogi koji su se tih dana razveli.

Razvod može biti vrlo težak period i psihološki udarac za sve članove porodice, a bilo bi lakše kada bi se bivši supružnici rastajali na miran način i nastavili da budu u dobrim odnosima.

Međutim, jedan par je otišao mnogo dalje i postavio slike sa slavlja povodom razvoda. Oni su čak okupili prijatelje i komšije kako bi proslavili ovaj za njih lep događaj, a sudeći po slikama, čini se da se oni dobro provode i da su jako srećni. Oni su za ovu priliku na kolima napisali “Upravo razvedeni”. Njihove slike su retvitovane 30.000 puta za samo dva dana.

Ovo sigurno nije jedan od tradicionalnih odgovora na razvod, ali je dobro što je svaki od članova ove porodice nastavio da uživa u životiu. Ljudima na Tviteru se dopala ova ideja, a neki od niih su komentarisali kako bi dobro bilo kad bi svi ljudi na ovaj način prolazili kroz razvod.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track