OPASNOST: Čovek hitno primljen u bolnicu kada mu je elektronska cigareta eksplodirala u lice!
Foto: Viralthread

Jezivo!

OPASNOST: Čovek hitno primljen u bolnicu kada mu je elektronska cigareta eksplodirala u lice!

Ludi svet -
Svi znamo da pušenje ubija - cigarete su prouzrokovale više od 480.000 smrtnih slučajeva u SAD svake godine.

Iako dokazi pokazuju da su elektronske cigarete mnogo sigurnije, one su idalje prilično opasne. Ne govorimo samo o hemikalijama ili o mogućnosti da bi mogle da dovedu do povećanja stope raka za 500 odsto. Govorimo o strašnim pričama koje se pojavljuju na internetu o nedavnim eksplodiranjem ovih uređaja.Elektronske cigarete brzo su postale deo savremenog društva, ali da li su one zaista "sigurna" alternativa? Po izgledu stvari, u smislu poređenja otrova da, alida li one mogu da izazovu ozbiljne opekotine korisnika? Ne.

Kevin Vudvart je postao poslednja žrtva jednog baterijskog uređaja. Otac dvoje dece punio je svoju elektronsku cigaretu preko noći pored njega, kada je ona eksplodirala dok je spavao.Otkrio je:"Probudio sam se, a desna strana lica bila mi je zapaljena. Kao da neko koristi baklju na meni. Nisam imao pojma šta se dešava - kao da sam bio u horor filmu. Moj sin je taman izašao iz kreveta da uđe u svoj kada se ovo desilo.Kada sam shvatio šta se događa, uspeo sam da stavim jastuk na vatru, otvorio prozor i izveo dete iz kuće."

Kevin je odveden u bolnicu zbog ozbiljnih opekotina koje su mu povredile lice, ruke i šake i verovatno će morati da radi kožne graftove. Doktori su upozorili da će biti potrebno najmanje 6 meseci da se strašno crvenilo povuče.

Popularnost elektronskih cigareta premašila je naučne podatke, a dodatna istraživanja su definitivno neophodna, i to brzo.Kevin se žalio kineskoj kompaniji koja je proizvođač njegove e-cigarete, ali oni nisu bili dostupni. Za sada Kevin se oporavlja u bolnici na odeljenju za opekotine.

(Viral Thread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track