(VIDEO) DIZAJNIRAO PERFEKTNU ŽENU: Sada imam savršeno telo, a napravio ga je moj muž
Foto: Youtube Printscreen

Veštačka lepota

(VIDEO) DIZAJNIRAO PERFEKTNU ŽENU: Sada imam savršeno telo, a napravio ga je moj muž

Ludi svet -

Filip Kraft je od svoje supruge Ane napravio savršenu ženu kad joj je uradio liposukciju, pločice na stomaku, podigao zadnjicu, ugradio silikone u grudi i poravnao bore botoksom. Ana tvrdi da joj sve prijateljice zavide.

Filip Kraft koji vodi kliniku u Majamiju, "napravio" je svoju savršenu ženu. Ana i Filip su u braku 21 godinu.

"Imam savršeno telo, a napravio ga je moj suprug, najveći od svih majstora", pohvalila se Ana.

Rekla je da njen suprug voli da popravlja nameštaj i sportske automobile, ali najviše od svega voli da usavršava njeno telo.

"Prvo mi je povećao grudi jer su posle porođaja izgubile volumen. Stanjio mi je struk i ubrizgao filere u lice da ne bih imala bore. Sredio mi je i stomak, pa sad izgledam kao da imam "pločice". Podigao mi je zadnjicu, odradio liposukciju. Sve prijateljice mi zavide. Nema muškarca koji se ne bi okrenuo za mnom", kaže Ana.

Filip je Anu zaposlio kao svoju menadžerku jer mu je ona kako sam kaže najbolja reklama.

"Ako se pacijenti uplaše zahvata ili negativnih posledica, ja im samo kažem da pogledaju moju Anu. Tako ih lakše ubedim da su u najboljim rukama", kaže Filip.

Ana je zadovoljna svojim izgledom, ali će verovatno opet otići pod nož. Ona već razmišlja o korekciji nosa i ušiju. Suprug joj je napravio plan posebnog načina ishrane da bi lakše održavala izgled. Oni imaju dvoje dece, 11-godišnjeg Filipa i 13-godišnjeg Aštona. Filip kaže da mu je Ana danas lepša nego kada ju je upoznao kao 22-godišnjakinju.

"Posle prvog porođaja osetila sam da moje telo više nije isto. Pomagala sam mužu u klinici i videla ženu u 60-tim godinama koje su izgledale predivno", kaže Ana. Filip misli da bi svaka žena trebalo da razmisli o botkosu posle 25 godine.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track