(VIDEO) Tražio joj se seks u zamenu za odlazak ranije sa posla, a ona ga je javno osramotila
Foto: Profimedia

Bio prenos uživo na društvenoj mreži

(VIDEO) Tražio joj se seks u zamenu za odlazak ranije sa posla, a ona ga je javno osramotila

Ludi svet -

Mlada žena je u lajv strimingu na Fejsbuku prenosila svog šefa koji je od nje tražio seks, ako želi da je ranije pusti kući.

Makana Milho, 21, čistila je toalete u okviru šestodnevnog rada za opšte dobro kada joj je, kako ona tvrdi, njen nadređeni, Harold Vilanueva Jr. "pljesnuo i štipnuo zadnjicu".

Kada su ušli u vozilo, počela je da snima njihov razgovor iz torbice, a on ju je odvezao na prazno parkiralište.

"Ako ne pristanem na seks, moraću da ostanem do jedan?”, čuje se ona kako pita. "Ako ne želiš kondom, ja ne bih imao ništa protiv puš.nja", odgovara joj Vilanueva.

"Mogu da pitam prijateljicu da li ima kondom”, odgovara Makana, koja kaže kako je to pitala u nadi da će omekšati nadzornika i da će je odvesti na sigurnije mesto. "Uskoro možeš da ideš kući. Ako ne, moraću da te držim najmanje do 1”, čuje se 47-godišnji Vilanueva.

Makana, inače transrodna žena, u razgovoru za Daily Beast je rekla da se "svemir vrteo". “Mislila sam da je mogao da mi uradi što je hteo. Osećala sam se kao da me snaga napustila", rekla je.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Njen snimak takođe otkriva kako se Vilanueva hvališe o drugim ženama koje su na radu za opšte dobro, a koje su mu pružale seksualne usluge kako bi ranije otišle s posla – uključujući mladu majku, za koju je rekao da je bila "najbolje što je imao posle dugo vremena".

Nakon što je razgovor završio, Vilanueva je od Makane tražio da "čuva tajnu".

Video snimljen 22. jula skupio je gotovo 200.000 pregleda pre nego što je Makana odlučila da ga ukloni zbog zlobnih online komentara koji su je nazivali prostitutkom.

Za Daily beast je rekla da "nije bilo prijatno biti poenta nečem ozbiljnom što mi se dogodilo”. Policija je uhapsila Vilanueva i optužila ga je zbog seksualnog zlostavljanja. Trenutno je pod suspenzijom, a čitav program rada za opšte dobro je pod revizijom.

(Info-KS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track