NOVO - NAPRAVITE MAGIJU: Čarobni štapići sada stvarno postoje (VIDEO)
Foto: PR

NOVO - NAPRAVITE MAGIJU: Čarobni štapići sada stvarno postoje (VIDEO)

Zabava -

Ako želite da budete mađioničar u svom domu i učinite da se vaša kasica prasica sa ušteđevinom napuni, a da vaši slivnici na čije ste održavanje trošili više nego što ste želeli ipak ostanu čisti i ne šire neprijatne mirise – upotrebite OVE čarobne štapiće!

Na tržištu su se pojavili čarobni Sani Sticks štapići za odgušivanje slivnika sa kojima će vas održavanje odvodnih cevi koštati manje nego ikada ranije – SAMO 50 DINARA mesečno! Ovi fantastični štapići se OVDE trenutno mogu kupiti po AKCIJSKOJ ceni u pakovanju od 12 komada, a potreban vam je samo 1 mesečno za uvek čist slivnik.

Više nećete morati da trošite novac na vodoinstalatere i nervirate se zbog zapušenog slivnika i neprijatnog mirisa koji se iz njega širi. Sani Sticks štapići brzo razgrađuju nataložene ostatke hrane, masnoću i ostale nečistoće. Idealni su za sve vrste slivnika u kuhinji, kupatilu, za spoljne slivnike.

Ali to nije jedina prednost u odnosu na obična hemijska sredstva za čišćenje! Sani Sticks štapići su biorazgradivi i ne sadrže toksine. Potpuno su bezbedni za vaše zdravlje s obzirom na to da su na prirodnoj bazi i izuzetno su prijatnog mirisa. Ubacite 1 štapić svakog meseca u slivnik i zaboravite na zapušene cevi.

Pogledajte u sledećem videu kako se jednostavno koriste i koliko su efikasni:

Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i poručite putem telefona na broj 011/3 111 300 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track