PAZITE, STAVIĆE VAS NA TEST: 7 znakova koji otkrivaju da li vas svekrva voli ili ne!
Foto: Profimedija

Saveti

PAZITE, STAVIĆE VAS NA TEST: 7 znakova koji otkrivaju da li vas svekrva voli ili ne!

Pop kultura -
Ukoliko vas čuju da se svađate i nakon toga se zauzmu za vas, verujte da su vas potpuno prihvatili i žele da vaša veza uspe

Svekrve su često etiketirane kao nametljive i zahtevne, a snaje kao površne, nevešte, nesposobne. Ipak koliko god loše zvučalo i koliko god različitih mišljenja o ovoj temi, moramo da se složimo da ima i lepih primera koji dokazuju da i najkompleksniji odnos uz obostrani trud može da uspe.

Iako su sve snaje verovatno prošle razne testove kojih nisu ni bile svesne, neki znakovi odobravanja pokazuju da su uspele u teškom zadatku - da zadive svekra i svekrvu. Vrlo je jednostavno videti da li im se sviđate ili ne. Evo nekih znakova koji otkrivaju njihove simpatije.

1. Žele vas blizu sebePravila pristojnosti nalažu da vas uljudno pozdrave i popričaju s vama kada dođete u posetu, ali ako vas redovno pozivaju i još žele da komuniciraju s vama, na dobrom ste putu. Ukoliko mama vašeg partnera želi da vas nauči novom receptu, a tata vas zove da s njim pogledate nešto na televiziji, verovatno im je prijatno s vama u društvu i žele vas pored sebe.

2. Dobijate pokloneUkoliko se sete vašeg rođendana i za praznike vas obraduju nekom lepom sitnicom, koja još pritom otkriva da su se potrudili i potražili ono što volite, to je definitivno dobar znak da ste ih osvojili. 3. Uvek ste pozvaniKada njegova tetka ili ujak slave rođendan, njegova mama vas uvek obavesti i želi da dođete na zabavu. Očigledno joj se sviđate i želi da vas predstavi ostatku porodice. Još ako vas uhvati pod ruku smeškajući se, sasvim sigurno odobrava izbor svog sina i želi da se vama pohvali.

4. Govore lepe stvari o vama kada niste prisutniUkoliko vam dečko ili neko od ostatka porodice kaže da njegovi mama i tata uvek pričaju samo najbolje o vama, to je sigurno čvrst dokaz da im se sviđate. Govoriti lepo o nekome koga nema je sigurno znak prihvatanja i odobravanja.

5. Uključili su vas i pričaju pred vama i neke svoje tajneOsećate se uključeno u njihov porodični život. Podelili su s vama poneku porodičnu tajnu i još pričaju o vašoj zajedničkoj budućnosti s njihovim sinom. Ovo bi svakako trebalo da vam laska. Dokazuje da vas prihvataju, shvataju ozbiljno i odobravaju.

6. Na vašoj su straniToliko ste im se svideli i ne žele da vas izgube, pa se i te kako trude da njihov miljenik pravilno postupi. Ukoliko vas čuju da se svađate i nakon toga se zauzmu za vas, verujte da su vas potpuno prihvatili i žele da vaša veza uspe.

7. Pišu vam poruke i zovu vasNjegova mama vas ponekad nazove bez očiglednog razloga, samo kako bi s vama malo popričala. Seti vas se i pošalje vam poruku čak i kada nije neka godišnjica ili važan datum. Samo da vam kaže kako je naišla na sniženje ili novi frizerski salon. Ako se ovo događa, definitivno u njoj imate saveznika.Ali, bez obzira na ove lepe ili neke druge manje lepe znakove, kada njegovi roditelji vide koliko volite i cenite njihovog sina svakako bi trebalo da vas prihvate i uvaže.

Zadovoljna.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track