(FOTO) ŽELI DA SE SKRASI: Ričard Gir se ženi! Njegova izabranica je 34 godine mlađa od njega i prava je LEPOTICA!
Foto: Profimedia

GLUMAC staje na ludi kamen

(FOTO) ŽELI DA SE SKRASI: Ričard Gir se ženi! Njegova izabranica je 34 godine mlađa od njega i prava je LEPOTICA!

Pop kultura -

Holivudski glumac Ričard Gir (68) će po treći put stati pred oltar, a njegova izabranica je 34 godine mlađa Alejandra Silva.

Glumac, koji je žene oduševio ulogama u romantičnim filmovima kao što su "Oficir i džentlmen" i "Zgodna žena", već je dva puta bio u braku, sa Sindi Kraford od 1991. do 1995. godine, pa sa Keri Lovel od 2002. do 2016. godine, a za treću suprugu odabrao je 34 godine mlađu Španjolku.

Alejandra Silva (35) i Ričard u vezi su već tri godine, a i on i ona imaju po jednog sina iz prošlih brakova.

Upoznali su se u vreme brakorazvodnih parnica sa bivšim partnerima i strastveno zaljubili. Oboje su aktivisti za ljudska prava, što ih je i privuklo, a sam Ričard jednom je izjavio da ga je sa njom spojila karma.

Krajem prošle godine mediji su počeli da sumnjaju da je Gir zaprosio mladu Španjolku, jer je na njenom prstu osvanuo veliki verenički prsten, a čini se da je par u kratkom roku uspeo da organizuje venčanje jer neki mediji tvrde da već postoji i datum.

Španski ABC saznao je da će se venčanje obaviti u Vašingtonu 5. maja 2018. godine, a s obzirom na njihove nedavne razvode, spekulira se da će ceremonija biti intimna, bez nepotrebne pompe i glamura.

"Ričard je moj heroj iz stvarnog života. Bila sam izgubljena, nisam videla svetlo. Kad sam ga upoznala, moj je život dobio smisao2, izjavila je zaljubljena Alejandra 2016. godine za magazin "Hola".

Kurir.rs/ABC/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track