SKANDALOZNO! POZNATI PEVAČ OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE I NE PADA MU NA PAMET NI DA SE IZVINI: Umesto da se nađemo, ona je rešila da javno progovori... TO JE NEPRIHVATLJIVO
Foto: Profimedia

FANOVI U ŠOKU

SKANDALOZNO! POZNATI PEVAČ OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE I NE PADA MU NA PAMET NI DA SE IZVINI: Umesto da se nađemo, ona je rešila da javno progovori... TO JE NEPRIHVATLJIVO

Pop kultura -

Sajmona Le Bona, pevača sastava "Djuran Djuran", obožavateljka Širen Hariri optužila je 1995. godine da joj je "masirao desnu butinu i gurao ruku do genitalija". Međutim, onda kao i sada, on sve navode negira, ističući kako on to apsolutno nije učinio.

"Ponašanje za koje me Hariri optužuje za mene bi bilo jednako neprihvatljivo i neprimereno onda kao što je i danas. Ta tvrdnja je jednostavno neistinita", poručio je on putem Fejsbuka.

S druge strane, ona ga je kontaktirala povodom optužbe pre nekoliko meseci, a on je predložio da se povodom toga ipak sastanu. To se, pak, nije dogodilo.

"Umesto da se nađemo, ona je rešila da javno progovori. Uvek sam rad da javno priznam svoje greške, ali ne pada mi na pamet da se izvinjavam za stvari koje nisam učinio", kaže Sajmon.

Šerina advokatica tvrdi da je muzičar odustao od sastanka koji su prethodno zakazali, pa da je navodno zbog toga ona odlučila da sve obelodani. Na pitanje zašto je prećutala o incidentu koji se desio pre 23 godine, izjavila je kako ju je to "mnogo potreslo", a nije nije istupila odmah jer se plašila posledica suočavanja kao i toga da bude proglašena "devojkom koja je optužila Sajmona Le Bona".

Mnogi su svakako pomislili da je želela da izvuče finansijsku korist, međutim istina je drugačija - s obzirom da se ovaj incident dogodio pre tačno 23 godine, prema američkom zakonu slučaj je zastareo. Ona, naime, samo želi izvinjenje.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Rollingstone.com/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track