MUŽ JOJ PROMENIO POL I  POSTAO ŽENA, A SAD MAJKA RIJALITI ZVEZDE NIKAD BOLJI SEKS NIJE IMALA: Kris Džener (59) uhvaćena na JAHTI sa duplo mlađim muškarcem (35)! (FOTO)
Foto: Profilmedia

Ne može da MU ODOLI

MUŽ JOJ PROMENIO POL I POSTAO ŽENA, A SAD MAJKA RIJALITI ZVEZDE NIKAD BOLJI SEKS NIJE IMALA: Kris Džener (59) uhvaćena na JAHTI sa duplo mlađim muškarcem (35)! (FOTO)

Pop kultura -

Kris Džener (59) je uveliko je zašla u šestu deceniju, čak se bliži i sedmoj, ali očigledno da nema problem sa iskazivanjem ljubavi svom novom izabraniku 35-godišnjem Kori Gemblu.

Džener i Kori Gembl uslikani su na odmoru, kako se ljube i naočigled prisutnih razmenjuju nežnosti.

Par se nije preterano potresao zbog toga, pa su čak malo i preterali sa pdodirima i strastima, dok su njihove poze mnogi ocenili kao nepristojne, pa poručili Kris da joj ovako nešto ne priliči.

foto: Profilmedia

Inače, Kris je nedavno izjavila i da ima "najbolji seks u životu" sa svojim novim dečkom i da je kupila mnogo novog donjeg veša.

Njena prijateljica je stranim medijima poručila: - Kris je svojim prijateljciama rekla da ni sa kim nije imala bolji seks nego sa Korijem. Oni se bukvalo ne razdvajaju, kao dva tinejdžera su. Deca joj stalno pričaju da „iznajmi sobu“ – tvrdi osoba bliska njoj koja je želela da ostane anonimna.

Kris je čak i kupila stan u Njujorku kako bi ona i Kori mogli da se zabavljaju, a da ih niko ne ometa.

Podsetimo, bivši muž Kris Đener Brus promenio je pol i postao je žena Kejtlin.

foto: Profilmedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track