SRPKINJA IZ SARAJEVA ISTA KLEOPATRA! GDE JE NJENA NOGA KROČILA, PISTA JE GORELA: U kupaćem zavela ceo svet! (FOTO)
Foto: Instagram screenshot

ODUŠEVILA

SRPKINJA IZ SARAJEVA ISTA KLEOPATRA! GDE JE NJENA NOGA KROČILA, PISTA JE GORELA: U kupaćem zavela ceo svet! (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka i fotomodel iz Sarajeva, Ema Golijanin, nosila je revije na Nedleji mode u Majamiju posvećene kupaćim kostimima. Atraktivna Sarajka je već neko vreme jedan od najtraženijih modela za kupaće kostime.

Lepotica koja već neko vreme živi i radi u Americi, prošetala je pistom kao Kleopatra i oduševila sve prisutne.

A post shared by Emma Golijanin?? (@emma_gol) on

"Mnogo radim na sebi i imam sreću što ljudi oko mene prepoznaju moj trud i strast prema ovom poslu, samo fizički izgled nije dovoljan. Mislim da svima teško pada kad ne dobiju određeni posao koji žele, ali nismo svi sposobni za sve. Između ostalog, u Holivudu sam naučila da ne shvatam ništa lično, jer, kada ne dobijem posao, to nije zato što ja nisam dovoljno dobra, nego jednostavno nemam izgled koji klijent traži.

Neko te neće zaposliti, a nekome ćeš biti glavna uloga, tako da nema vremena za razočaranje. Neuspeh mi daje motivaciju da radim više na sebi i da za naredni posao budem bolja. Kao što Denzel Vošington kaže, svaki neuspeh nas čini jednim korakom bliže uspehu. Najviše volim da snimam kampanje za kupaće kostime, uvek putujemo na predivne destinacije i to je uvek velika avantura. Moj najbolji drug i fotograf Sajmon Sung i dizajnerka Liliana Montoja su postali kao moja druga porodica, i naša snimanja su uvek puna smeha i dobre energije", izjavila je Ema.

A post shared by Emma Golijanin?? (@emma_gol) on

(Kurir.rs/Azra.ba/Foto: Instagram screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track