BIBER NE SKIDA RUKE S VERENICE: Bez srama se dohvatili usred restorana! (FOTO)
Foto: Profimedia

BEZ BLAMA

BIBER NE SKIDA RUKE S VERENICE: Bez srama se dohvatili usred restorana! (FOTO)

Pop kultura -

Kanadska pop zvezda Džastin Biber toliko je privržen svojoj verenici, manekenki Hejli Boldvin, da ne može da je ne dodiruje i ne ljubi ni na javnim mestima!

foto: Profimedia

Posle samo tri nedelje zabavljanja, pevač je zaprosio svoju devojku i pred celim svetom priznao da je do ušiju zaljubljen u nju, a potom joj je ljubav izjavio i srceparajućim pismom koje je objavio na Instagramu. Ipak, da Biber voli i dela, a ne samo reči, dokazao je kada je Hejli izveo u jedan restoran azijske hrane u Majamiju i pred svima počeo da je pipka i ljubi.

foto: Profimedia

Umesto da, kao pravi džentlmen, sedne preko puta svoje verenice kako bi na miru večerali, Biber je Hejli bukvalno seo u krilo i počeo da je ljubi. Nestašluke mladog para zabeležili su paparaci, a dok su ih gosti lokala posmatrali sa smeškom, bilo je i zluradih komentara.

foto: Profimedia

- Još nisu ni naručili hranu, a već su im puna usta. Kako nekulturno - komentarisali su neki gosti.

foto: Profimedia

Iako je Džastin primetio poglede ljudi, nije se obazirao na to, već je nastavio da ljubi devojku, ali i da je mazi po leđima.

Biber i Hejli poznaju se već godinama, a nakon nekoliko meseci veze i prekida, tinejdž zvezda odlučila je da je veri na Bahamima. On je njenu ruku tražio najpre od manekenkinog oca, glumca Stivena Boldvina, a venčanje će biti intimno. Biber je Hejli obećao da će skinuti tetovažu svoje bivše devojke Selene Gomez.

- Džastin je potpuno raskrstio s prošlošću. Već je počeo da prekriva delimično tu tetovažu, a sada želi potpuno da je se reši - kaže izvor blizak Džastinu.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track