JEDNA OD NAJLEPŠIH JUGOSLOVENSKIH GLUMICA POGINULA JE PRE 18 GODINA: Reči njene sestre će vas ŠOKIRATI! Ovo je dan kad su uzdisaji kratki... (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

PRETUŽNO

JEDNA OD NAJLEPŠIH JUGOSLOVENSKIH GLUMICA POGINULA JE PRE 18 GODINA: Reči njene sestre će vas ŠOKIRATI! Ovo je dan kad su uzdisaji kratki... (FOTO)

Pop kultura -

Život slavne glumice Ene Begović tragično je prekinut saobraćajnom nesrećoj pre tačno 18 godina!

foto: Printscreen YT

Nesreća se dogodila u trenucima njene najveće životne sreće, kada je postala majka i uživala u prvim mesecima bračnog života.

Njena sestra Mia se nikada nije oporavila od ovog gubitka, pa je i danas na svom Fejsbuk profilu objavu posvetila Eni.

foto: Printskrin

"Ovo je dan, kada se ljubav pretvara u muklu čežnju... a izdisaji isprekidani... jer Te misli traže po prostranstvima sećanja", napisala je Mia pored Enine fotografije.

Tog 15. avgusta 2000. godine poput bombe odjeknula vest da je glumica Ena Begović izgubila život u saobraćajnoj nesreći na ostrvu Brač u javnosti je zavladala tuga. Niko nije mogao da poveruje da je srce dame blagog osmeha koja je ostavila neizbrisiv trag u kinematografiji jugoslovenskog filma i hrvatskog pozorišta zauvek prestalo da kuca. Nesreća se dogodila u trenucima njene najveće životne sreće, kada je postala majka i uživala u prvim mesecima bračnog života.

foto: Printscreen Facebook

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track