ZBOG OVOGA GAGA NIKAD NIJE SLAVIO ROĐENDAN: Život poznatog glumca obeležila je VELIKA TRAGEDIJA, nikad se nije oporavio (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

STRAŠNO

ZBOG OVOGA GAGA NIKAD NIJE SLAVIO ROĐENDAN: Život poznatog glumca obeležila je VELIKA TRAGEDIJA, nikad se nije oporavio (FOTO)

Pop kultura -

Život poznatog glumca obeležile su anegdote koje se danas prepričavaju kao legende, ali i velika tuga zbog smrti najbližih.

foto: Petar Đorđević/Story

Na današnji dan, 20. avgusta 1943. rođen je Dragan Nikolić. Ipak, da je živ, u njegovom domu danas ne bi bilo ni torte ni proslave jer, zbog jednog tragičnog događaja, naš veliki glumac rođendan - nikada nije slavio.

Život Dragana Nikolića obeležile su, nažalost, tri smrti. Ali, jedna je posebno uticala na prepoznatljiv osmeh kojim je plenio na filmskom platnu.

Naime, na današnji dan i baš na rođendan Dragana Nikolića, umro je njegov stariji brat Miroslav, zbog čega Gaga nikada više nije proslavljao svoj rođendan.

foto: Marina Lopičić

Gubitak rođenog brata ga je potpuno promenio! Srpski glumac se nakon toga prilično povukao u sebe – bio je na ivici depresije i veoma dugo je patio…

"Uglavnom smo živeli po ulicama Beograda, nije bilo kompjutera, igračaka, samo smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Video bih i gde on greši, pa sam tako mogao da ispravim svoje ponašanje", govorio je Dragan Nikolić.

Nakon toga, Draganu je preminula i majka za koju je bio veoma vezan, a poslednji udarac u nizu bio je odlazak Bore Todorovića sa kojim je četiri decenije bio nerazdvojan.

Do kraja života je istica da su te tri smrti obeležile njegov život.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track