ONA JE TAJKUNOVA ĆERKA I ŽIVI U NAJVEĆOJ KUĆI U HRVATSKOJ: Lucija (24) je imala 135 KG, ali se lako izborila s kilogramima u VILI sa 9 spavaćih soba, 13 KUPATILA, bazenom, a ima i LIFT! (VIDEO)
Foto: Printscreen

POHVALILA SE RASKOŠOM

ONA JE TAJKUNOVA ĆERKA I ŽIVI U NAJVEĆOJ KUĆI U HRVATSKOJ: Lucija (24) je imala 135 KG, ali se lako izborila s kilogramima u VILI sa 9 spavaćih soba, 13 KUPATILA, bazenom, a ima i LIFT! (VIDEO)

Pop kultura -

Hrvatica Lucija Šarić odrasla je u jednoj od najvećih porodičnih kuća u Hrvatskoj.

Ona živi u Sesvetama u kući sa devet spavaćih soba, 13 kupatila, liftom, bazenom i kućnom kuglanom.

"Pola kvarta tu je mislilo da se škola gradi, to je bilo jako smešno. Ljudi ostanu u šoku jer nije to kuća koji možeš da vidiš svaki dan. Puno truda i novaca je uloženo u nju da zablista", pohvalila se Lucija Šarić (24).

foto: Printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Života na vagi" otkrila je kako je u godinu dana skinula 30 kilograma od svojih početnih 135, a cilj joj je da dođe do 68 ili 70 kilograma.

Pozdrav svima.??. Evo,zapoceti cu sa ovom slikom i tekstom kako bih objasnila zasto sam otvorila ovaj fanpage o predivnoj Luciji. Na pocetku,da odmah kazem,ovo je prvi fanpage koji sam ikad otvorila. Uvijek sam imala misljenje da su fanpage stranice ulizivanje i da to rade samo djeca. A evo,sada sam bas jednu napravila ja. Mislila sam se dugo,da ili ne. I na kraju sam se ipak odlucila. Shvatila sam,njoj ce to mozda popraviti dan,dati jos vise snage,a takoder imam priliku objasniti neke stvari ljudima. Molim vas,pogledajte dobro ovu sliku. Zaboravite sve sto znate ili ste culi o njoj. I recite sto vidite. Ako mene pitate,ja vidim jednu prvo,predivnu zenu sa lijepim osmjehom. Kada usporedim prvu i drugu sliku,razlika je ocita. S toga,zakljucujem, da je zasigurno ulozila mnogo truda. Te da je jaka i uporna. Sigurno je bilo tesko postici ovaj rezultat,ali ona nije odustala i nista ju nije sprjecilo da uspije. Ova slika je primjer svima.. Jako me ljuti kada cujem komentare,kako joj je sve servirano,kako je razmazeno deriste i da moze dobiti sto pozeli. Da,moze. Ne zato sto ima novaca,nego zato sto je uporna i dobit ce ono sto pozeli. Stanite malo,razmislite prije nego pocnete pricati gluposti. Ona si moze priustiti stvari,ali nitko nije vjezbao za nju,nitko ju nije tjerao da ide trenirati i mrsaviti.Ako mislite da je to radila zbog nagrade,pa ljudi. I sami govorite kako je sve to zato sto ima....Nije morala izgubiti ove kilograme,ali je. Pokazala je sebi i nama da se moze. I moze se. Bez obzira imate li osobnog trenera ili cete trcati stepenicama kuce,moze se. Bitna je volja i zelja za promjenom. A to je ova cura shvatila i zato kapa do poda. Ja znam da ce ona ovako nastaviti i da cemo je za kratak period gledati kao mrsavicu. Ne jer ona to moze,nego jer ona to zeli. #yourprincipessa ???

Објава коју дели Lucija Saric (@principessalucija) дана

"Izgubila sam puno, smatram da je za period u kojem sam izgubila-dovoljno. 'Život na vagi' mi je pomogao radi motivacije, to je za mene bila prva stranica nove knjige", rekla je Lucija.

foto: Printscreen

Rekla je da njenom dečku konobaru Adamu Brnadiću ne smeta njena težina i da joj je rekao da bi mnoge devojke bile srećne kada bi izgledale poput nje. Ponekad joj kaže i da preteruje sa svojim mršavljenjem.

Lucija je ćerka tajkuna Marijana Šarića iz Sesveta, a tvrdi da se naučila nositi s nadimkom 'tajkunova kći'.

foto: Printscreen

"Svašta su pisali prvo sam bila sponzoruša, pa sam postala razmaženo derište, pa principessa, sve sam moguće bila", ispričala je Lucija.

foto: Printscreen

Uverena je da bi se odlično snašla i da nema sve pogodnosti u životu, a kada 'sredi' svoju kilažu, planira da se posveti muzičkoj karijeri i napiše knjigu.

Kurir.rs/RTL.hr/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track