OVO MU JE BIO NAJVEĆI IZAZOV! BLOKIRALI ULICE ZBOG VUKA KOSTIĆA: Ovu jurnjavu po Košutnjaku će uvek pamtiti!
Foto: Vladimir Šporčić

LUDILO

OVO MU JE BIO NAJVEĆI IZAZOV! BLOKIRALI ULICE ZBOG VUKA KOSTIĆA: Ovu jurnjavu po Košutnjaku će uvek pamtiti!

Pop kultura -

Snimanje treće sezone "Ubica mog oca", Vuk Kostić osim po timskom radu i posvećenosti, pamtiće i po zahtevnim scenama zbog kojih mu je ključala krv u žilama. Jednom prilikom za inspektora Aleksandra Jakovljevića bio je zatvoren Košutnjak, što je glumcu dozvolilo da "radi šta hoće".

"Jurnjava kolima po Košutnjaku mi je bila najupečatljiviji momenat. Sećam se da smo zatvorili sve pravce i da smo mogli da radimo šta hoćemo. To mi je bila omiljena scena i jedva čekam da je pogledam. Upravo zbog takvih scena volim da se bavim poslom kojim se bavim. Uživam u ovakvom žanru u kojem ima policijskih elemenata", izjavio je on.

Svakako, ekipa je i tamo vodila računa o dozvoljenoj brzini.

"Sve je bilo organizovano, policija je čuvala taj deo. Naravno da smo ipak kontrolisali koliko škripe gume, šalim se ja malo", dodao je Vuk.

Scenaristkinja Nataša Drakulić svojevremeno je izjavila kroz smeh da je ekipi "bilo teško da Vuka nateraju da vozi sporije i da više skida majicu".

Glumac je to sada ovako prokomentarisao:

"Ovaj put nije bilo problema te vrste. Scenario je bio odličan i na meni je bilo samo da se opustim i uživam. Mislim da će se zbog toga i gledaocima sve veoma svideti".

Kako je proteklih meseci i te kako bio posvećen poslu, evo šta kaže da li mu je zbog toga život "bio u drugom planu".

"Ja sam posvećen svom poslu i užasno volim to da radim, tako da mi nikada ne smeta da budem još posvećeniji i radujem se svakom novom snimanju", zaključio je.

foto: Vladimir Šporčić

(Kurir.rs/Blic/Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track