UŽIVA U ŽIVOTU

SRPSKA MANEKENKA SE UDALA ZA ARAPSKOG BOGATAŠA: Nazivaju je PRINCEZOM, ali ovo je PRAVA ISTINA kako zapravo živi i čije običaje POŠTUJE! (VIDEO)

Pop kultura -

Nekadašnja manekenka i modna novinarka Anika Božić postala je predmet interesovanja mnogih onda kada se 2014. godine udala za arapskog biznismena Jusufa Al Saraja.

Iako je Jusuf zapravo uspešan poslovni čovek koji nema titulu, mnogi ga zbog toga što je veoma imućan nazivaju "arapskim princem" i odatle Anikin nadimak "arapska princeza".

My Valentine ?

Објава коју дели Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) дана

"Moj muž nije arapski princ. Njegov deda je bio predsednik, dakle on je bio državnik palestinskih država, koja nikada nije bila monarhija, bar ne u skorijoj istoriji. Nije još zvanično ni država. Nažalost, moj muž nikada tamo nije živeo, tako da je on Kanađanin, jer je tamo proveo svoj život", rekla je Anika svojevremeno.

Već nekoliko godina Anika živi na relaciji Kairo-Pariz, a jedna je od retkih koja nije zaboravila odakle potiče, te je dolazak u Beograd obavezan na svakih nekoliko meseci i nije prekinula kontakt sa starim prijateljima.

Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla u Beogradu. Potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa. Završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu, da bi studije potom nastavila na univerzitetu Maragoni u Parizu.

Gradila je karijeru, živela u Kairu i Londonu, upoznala je arapskog biznismena sa kojim se venčala u Atini, a po mužu i njihov sin nosi ime.

Brak neprestano mora da se bori protiv navike i rutine. Tako da povremena kratka razdvojenost može da bude pozitivna. Iako sa porodicom može da živi u izobilju, nekadašnja manekenka je odabrala put u kojem će sama privređivati, imati obaveze i raditi kao i svi ostali ljudi u zemlji iz koje potiče. Anika ima modni blog, a piše i kolumnu za jedan magazin. Upravo zbog toga da bi bila upućena u aktuelnosti iz sveta mode, često putuje širom sveta, a Pariz joj je glavna destinacija.

Mnogi su se pitali kako Anika i Jusuf slave praznike, ali i žive u Kairu.

"Moj muž je najveći deo života proveo u Kanadi, zemlji maksimalne verske tolerancije, a i mene su roditelji vaspitali u tom duhu. Slavimo i pravoslavne i muslimanske svetkovine, ali i sve ostale koje koje nam se dopadaju".

Kurir.rs/Hallo//Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track