ANDRIJA JOJ POSTAVLJA MNOGA PITANJA: Mandina udovica progovorila o odrastanju SINA nakon preranog odlaska legendarnog glumca!
Foto: Nebojša Mandić

ZAJEDNO DOLAZE DO REŠENJA

ANDRIJA JOJ POSTAVLJA MNOGA PITANJA: Mandina udovica progovorila o odrastanju SINA nakon preranog odlaska legendarnog glumca!

Pop kultura -

Supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande progovorila je o tome koliko je teško da odgaja sina bez oca.

Anja Mandić je u detinjstvu bila okružena umetnicima. Majka Oganjanka Ognjanović joj je glumica, dok joj je očuh bio istaknuti dramski umetnik Miloš Žutić. Glumica je odgovorila na pitanje od koga je više tražila savete, od mame ili od očuha.

foto: Zorana Jevtić

"Veliki ljudi, ostvareni, puštaju te da sam nađeš put. Kada sam pitala za pomoć nikada nisam dobijala konkretan odgovor. Puštali su me da sama tragam, na tome sam im beskrajno zahvalna", rekla je ona.

Glumica ima veliku odgovornost i kada je u pitanju odrastanje njenog sina Andrije, kojeg ima iz braka sa pokojnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom. Andrija joj, kako kaže, postavlja mnoga pitanja, a kako glumica smatra - roditelj ne mora da zna odgovor na baš svako pitanje.

"Obaveza mi je da sa svojim detetom zajedno dođem do određenog rešenja, a sada me najčešće pita: "Šta će mi škola?" s obzirom na to da je počela školska godina. Kažem mu da je to potrebno zbog obrazovanja", prepričava Anastasija - Anja Mandić.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic TV Magazin, Foto: Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track