OVO NISTE ZNALI O JUNACIMA VOJNE AKADEMIJE: Vuk Kostić odbio da igra Jelisavetinog dečka
Foto: Damir Dervišagić

Kreće poslednja sezona hit serije

OVO NISTE ZNALI O JUNACIMA VOJNE AKADEMIJE: Vuk Kostić odbio da igra Jelisavetinog dečka

Pop kultura -

Poslednju sezonu "Vojne akademije" publika će moći da prati od subote na prvom programu Radio-televizije Srbije, a jedna od glavnih uloga u popularnoj seriji, čija je prva klapa pala pre sedam godina, pisana je za Vuka Kostića.

Popularnom glumcu partnerka je trebalo da bude tadašnja devojka Jelisaveta Orašanin, ali on je vratio ulogu i umesto njega, kao zamena za poručnika Vasiljevića, uskočio je Miloš Timotijević. - Pričao sam u više intervjua da je Vuk planiran da igra moju ulogu - kaže Timotijević.

foto: Dragan Kadić

Prvu epizodu nove sezone juče su premijerno pogledali novinari, a u nastavku neće biti više ni ranjene Roksande (Jelisavete), a ni njenog dečka Vasiljevića. U poslednjim epizodama treće sezone publika se oprostila od Risa, koji je stradao u mirovnoj akciji. Međutim, i u nastavku ćemo možda ostati bez odgovora šta se desilo s omiljenim parom.

foto: Zorana Jevtić

Reditelj Dejan Zečević ranije je istakao da će, uz priče o sudbinama glavnih junaka, četvrta sezona "Vojne akademije" ponuditi gledaocima nove i zanimljive zaplete, sa akcentom na nove kadete koje je publika upoznala. - Nema psovki i brutalnosti, čime obiluju neki drugi serijali, a ova serija je dokaz da se gledanost može postići i na taj način - poručio je reditelj Dejan Zečević.

foto: Kurir

Prvu epizodu pratio je i ministar Aleksandar Vulin. Prema njegovim rečima, više od 1.300 pripadnika Vojske Srbije, uključujući i kadete, učestvovalo je u snimanju serije i svi rodovi Vojske bili su zastupljeni, tako da će gledaoci u novoj sezoni imati prilike da vide „čvrst vojnički život, baš onakav kakav on jeste, kako se vežba, kako se živi i kako se sanja za Vojsku Srbije”.

Nova sezona serije imaće 15 epizoda, a emitovanje počinje 29. septembra, subotom na Prvom programu RTS, u 20 časova.

Kurir/ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track