ON JE NAJSEKSIPILNIJI HOLIVUDSKI GLUMAC: Žene širom sveta BALAVE nad njim, a on voli SRPKINJU! Sad se toliko ugojio da ga je GROZNO I POGLEDATI, a razlog je...  (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOK

ON JE NAJSEKSIPILNIJI HOLIVUDSKI GLUMAC: Žene širom sveta BALAVE nad njim, a on voli SRPKINJU! Sad se toliko ugojio da ga je GROZNO I POGLEDATI, a razlog je... (VIDEO)

Pop kultura -

Kristijan Bejl (44) ugojio se više od 20 kilograma zbog filma "Vice" u kojem će igrati potpredsednika SAD Dika Čejnija.

Višak kilograma i šminka učinili su da glumac nimalo ne liči na sebe. Pored fizičke transformacije Bejl je u filmu promenio i glas.

Kristijan Bejl bio je i ranije poznat po svojim fizičkim transformacijama. Za ulogu u filmu "Mašinista" smršao je 28 kila zbog čeka je imao zdravstvene probleme dok se za potrebe filma "Američka prevara" ugojio 15 kilograma.

foto: Profimedia

Inače, Kristijan Bejl je već 17 godina u braku sa Sandrom Blažić (48), ženom srpskog porekla. Ona je agent za nekretnine, a dete je srpskih emigranata koji su šezdesetih godina otišli u Ameriku. Sandrino pravo ime je Srbislava, a Amerikanci je oslovljavaju sa Sibi.

Zanimljivo je da se Sibi nije dopala Kristijanovoj majci i sestri te se glumac zbog izabranice posvađao sa porodicom. Sibi i Kristijan uživaju u skladnom braku već skoro dve decenije i imaju dvoje dece - ćšerku Emelin (13) i sina Džozefa (4).

Kurir.rs/Foto Prinrscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track