PROGONITELJ KENDAL DŽENER PUŠTEN NA SLOBODU NAKON ŠTO JOJ JE 2 PUTA UPAO NA IMANJE: Manekenka van sebe od besa, ovako se obratila medijima! (FOTO)
Foto: Profimedia

NIJE BIRALA REČI

PROGONITELJ KENDAL DŽENER PUŠTEN NA SLOBODU NAKON ŠTO JOJ JE 2 PUTA UPAO NA IMANJE: Manekenka van sebe od besa, ovako se obratila medijima! (FOTO)

Pop kultura -

Kendal Džener uplašila se sa svoju bezbednost, kada je na njeno imanje provalio Kanađanin Džon Ford (37).

On je uhodio manekenku, provalio na njeno imanje i sedeo kraj bazena, pa uhapšen u utorak, a već sledećeg dana je pušten na slobodu nakon što je ustanovljeno da je psihički stabilan.

Potom je prekršio nalog za zabranu prilaska, posle čega je u četvrtak ponovno uhapšen pod tužbom za krivično gonjenje, za šta mu preti i do šest meseci zatvora. Određena mu je kaucija od 30.000 dolara.

foto: Profimedia

Kendal je pojačala mere obezbeđenja kako svog imanja, tako i njenog ličnog, a oglasila se i na društvenim mrežama kako bi izrazila svoje nezadovoljstvo.

"Razumem šta sam potpisala, ali kada objavite tačnu lokaciju moje kuće, time moj život dovodite u opasnost. Vaš dom je vaše sigurno utočište, ali moj je za mene, zbog vas, postao sve osim toga. Sramite se"; napisala je Kendal i dodala:

"I kako mislite da ovakvi tipovi znaju gde živim? Zato što ste objavili ne samo slike, nego i moju adresu. Zar ne bi trebalo da je to jedna jedina privatna stvar koju imamo?", besnela je Kendal.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track