UŽAS

VATRENA STIHIJA OD LUKUSZNIH VILA OSTAVILA SAMO PEPEO: Ove poznate ličnosti izgubile su svoje DOMOVE u požaru koji bukti u Kaliforniji! (VIDEO)

Pop kultura -

Vatrena stihija u Kaliforniji se ne smiruje. Ceo grad Paradajs u kojem je živelo 27.000 stanovnika potpuno je uništen, a broj mrtvih konstantno raste. Desetine hiljada ljudi bili su prinuđeni da napuste svoje domove, a među njima nalaze se i poznate ličnosti - Kim Kardašijan, Kejtlin Džener, Džerard Batler, Vil Smit i Alisa Milano samo su neki od njih, a društvenim mrežama kruže jezive fotografije.

Džerard Batler podelio je fotografiju na kojoj se vide ostaci njegove vile.

"Vratio sam se u moju kuću u Malibuu posle evakuacije. Srceparajući trenuci u Kaliforniji. Zahvalan sam vatrogascima. Hvala na hrabrosti, žrtvi i pozitivnom duhu", napisao je glumac i dobio poruke podrške širom sveta.

Vil Smit - Ćerka je nervozna pa me je naterala da izađem napolje. Ovo je strašno. Mi smo spremni za evakuaciju, čekamo samo naređenje. Ako ste u zoni evakuacije, bežite odmah - poručio je glumac.

Kejtlin Džener Kejtlin Džener, otac Kajli i Kendal Džener koji je promenio pol, oglasila se nakon što joj je u požaru izgorela vila. Ona je poručila da su ona, njena devojka Sofija i dva kučeta bezbedni. "Veoma smo srećni što smo ovde i molimo se za sve ugrožene. Izašle smo iz zone požara, sada smo na sigurnom. Nadamo se da ste i vi bezbedni sa svojim porodicama", poručile su Kejtlin i Sofija.

Update from us

Објава коју дели Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) дана

Ledi Gaga Lejdi Gaga poručila je da se moli za sve ugrožene. Ona je podelila video iz doma u Malibuu na kojem se vidi veliki oblak sivog dima.

foto: Pritnscreen

Alisa Milano - Konji us konačno na bezbednom. Moja deca su bezbedna. Moj dom je još u ugroženoj zoni, ali... sva živa bića su sigurna. Hvala svima na brizi - napisala je zvezda serije "Čari". Ona se redovno oglašava na društvenim mrežama, a poslednje što je podelila sa javnošću je da je i dalje u sigurnoj zoni

Kim Kardašijan Kim Kardašijan među prvima je prošle nedelje saopštila da je njena porodica hitno evakuisana zbog požara. "Upravo sam sletela nazad. Imala sam sat vremena da spakujem stvari. Molim se za sve ljude - napisala je rijaliti zvezda na društvenim mrežama uz fotografiju iz aviona na kojem se vidi kako požar bukti." Ona se zahvalila i vatrogascima što se trude da spasu živote ugroženih ljudi.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja