VESNA TRIVALIĆ JE STRAH I TREPET NAD BALKANOM: O njenoj Draginji i SUROVOSTI  pričaće cela Srbija
Foto: Dragana Udovičić

NASTAVAK SNIMANJA SERIJE

VESNA TRIVALIĆ JE STRAH I TREPET NAD BALKANOM: O njenoj Draginji i SUROVOSTI pričaće cela Srbija

Pop kultura -

Proslavljena glumica Vesna Trivalić ma jednu od glavnih uloga u drugoj sezoni serije „Senke nad Balkanom”. Ona igra podnarednicu Draginju, koja je strah i trepet u seriji.

Vesna igra podnarednicu Draginju, koja je učestvovala u Prvom svetskom ratu, a sada “zavodi red u Jataganmali”.

Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko-ratovi istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd te 1934. godine. Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će voditi gledaoce od blatnih ulica Jataganmale pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

foto: Promo/Aleksandar Letić

- “Senke 2” snimaće se na autentičnim lokacijama u Srbiji, Sloveniji i Austriji, a emitovanje je planirano za 2019. godinu - navodi izvor za naš list.

Dugoočekivani nastavak popularne serije Dragana Bjelogrlića “Senke nad Balkanom” konačno je počeo da se snima. Uigrana ekipa je u Bjelinom filmskom studiju u Barandi snimila prve kadrove i kako saznajemo, ni snimanja ranom zorom nisu uspela da poremete pozitivnu energiju koja vlada na setu.

foto: Promo/Aleksandar Letić

Svi su bili raspoloženi, a prvi kadrovi su snimljeni oko šest sati ujutru - kaže naš izvor.

Andrija Kuzmanović i Bjela i u drugoj sezoni će igrati glavne likove, Taneta i Stanka, a čitava ekipa ponovo se nalazi u srcu misterije koja može da promeni sudbinu Evrope. Ekipi popularne serije se ove sezone priključuje i glumica

Vesna Trivalić, koja je povratak na TV ekrane imala nedavno upravo u seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu”. Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Manjifiko.

- Trenutno smo u velikim poslovima pošto proširujemo zatvoreni deo studija. U nastavku će Kaluđer imati fensi klub, pa to pravimo. Malo smo proširili i Jataganmalu, dozidali smo i deo ispred Glavnjače - rekao je nedavno Bjela, čiji projekat je prevazišao granice naše zemlje:

Kurir.rs/Blic/Foto:Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track