SPAJSICA POKUŠALA DA SE UBIJE PRE 4 GODINE, POPILA 200 LEKOVA ZA BOLOVE: Mel Bi je prošla kroz JEZIV period, a onda poslala SNAŽNU poruku!
Foto: Profimedia

PREŽIVELA GOLGOTU

SPAJSICA POKUŠALA DA SE UBIJE PRE 4 GODINE, POPILA 200 LEKOVA ZA BOLOVE: Mel Bi je prošla kroz JEZIV period, a onda poslala SNAŽNU poruku!

Pop kultura -

Mel Bi javnost je "podigla na noge" kada ju je pretukao muž i menadžer Stiven, koji ju je navodno terao i na seks sa drugim ženama, a otkrila je i još šokantnih detalja.

Članica grupe "Spajs Grls", otkrila je u svojoj knjizi da je pre četiri godine htela da izvrši samoubistvo. Nakon večere sa tadašnjim suprugom Stivenom Belafonteom pevačica je popila skoro 200 pilula lekova kako bi oduzela sebi život. Kako je navela u svojoj knjizi, da se u tom trenutku se osetila emotivno uništeno.

"Osećala sam se ružno i ugroženo od strane čoveka koji mi je jednom obećao da će me voleti i štititi, a to je moj muž i menadžer Stiven", napisala je Mel Bi.

Pevačica je na kraju uputila snažnu poruku, a to je da samoubistvo nije rešenje.

"Morala sam da učinim moj život vrednim. Morala sam da idem u bolnicu", navela je Mel Bi, koja je shvatila da je učinila lošu stvar kada je popila ogromnu količinu lekova. Podsetimo, Mel Bi i Stiven Belafonte bili su u braku od 2007. godine do 2017. godine.

Kurir.rs/The Sun, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track