PARIS HILTON RASKINULA VERIDBU POSLE GODINU DANA VEZE: Još nije vratila prsten vredan 2.000.000 DOLARA, a evo šta kaže ZAKON!
Foto: Profimedia

NIJE ZA NJU

PARIS HILTON RASKINULA VERIDBU POSLE GODINU DANA VEZE: Još nije vratila prsten vredan 2.000.000 DOLARA, a evo šta kaže ZAKON!

Pop kultura -

Paris Hilton i glumac Krisa Zilk raskinuli su veridbu, a njihovi prijatelji su sada potvrdili da je ovaj par stavio tačku na svoju ljubav iako su bili vereni skoro godinu dana.

Javnost je za njihovu vezu saznala prošle godine, a već za Novu godinu Kris je verio Paris i poklonio joj prsten vredan 2.000.000 dolara.

"Paris i Kris su raskinuli kada je shvatila da on nije za nju. Ipak, nada se da će ostati prijatelji", kažu njihovi drugovi.

foto: Profimedia

Iako niko od njih dvoje nije komentarisao raskid, Paris je svojim objavama ipak dala neke naznake o tome da je došlo do prekida veze.

"Verujem da se sve događa sa razlogom. Ljudi se menjaju i zbog toga moraš da naučiš da ih pustiš. Stvari se pogoršavaju kako bi ih cenio kada su dobre. Veruješ lažima, tako da bi eventualno naučio da veruješ jedino sebi. Nekada se dobre stvari raspadnu kako bi se bolje mogle spojiti", citirala je Paris u svojoj objavi Merlin Monro.

Međutim, po zakonu koji važi u Kaliforniji Kris ima pravo da traži prsten koji je dao svojoj verenici u koliko je ona raskinula veridbu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/TMZ, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja