KIRA NAJTLI U VRELOJ AKCIJI SA ŽENOM! Podigla se ogromna prašina: Evo koja KOLEGINICA je u pitanju!
Foto: profimedia

vrelo

KIRA NAJTLI U VRELOJ AKCIJI SA ŽENOM! Podigla se ogromna prašina: Evo koja KOLEGINICA je u pitanju!

Pop kultura -

Slavna Kira Najtli imala je seks-akciju i to sa svojom koleginicom Elenor Tomlinson u novom filmu "Kolet".

U ovoj drami britanske koleginice se ljube i to potpuno gole, što je uzburkalo javnost. Kira je priznala da je želela da smanji značaj scena lezbijskog seksa u filmu, ali je to bilo bezuspešno.

"Nisam želela da se lezbo-scene posmatraju iz muškog ugla. Bili smo svesni da je to ono čime ćemo održati uzbuđenje, ali nikako nismo imali nameru da eksploatišemo seks", priznala je Kira, a onda otkrila kako se osećala posle snimanja:

"To je divna, privilegovana stvar, ali je veoma zamorna".

Kira u filmu igra francusku književnicu Sidoni-Gabrijel Kolet i bavi se lezbijskom aferom u kojoj je akterka glumica Tomlinsonova. Kolet na insistiranje supruga Vilija, koga tumači Dominik Vest, piše romane pod njegovim imenom. Ona započinje poluautobiografski roman o duhovitoj i prkosnoj devojci sa sela po imenu Klodin, stvarajući bestseler i kulturnu senzaciju. Bračni par odmah postaje glavna tema Pariza i zbog toga dobijaju novu inspiraciju za Klodin. Nakon što je doživela uspeh, počinje da se bori za sebe i svoj talenat, izazvavši društvenu, seksualnu i književnu revoluciju.

Napijala se zbog kadrova sa Fasbenderom

Iako je posle snimanja filma "Opasan metod" rekla da više neće snimati scene seksa, Kira Najtli je ipak probila granicu. Ona je posle vrelih kadrova s glumcem Majklom Fasbenderom priznala da se osećala neprijatno.

"Popila sam nekoliko votki pre snimanja scene i nekoliko čaša šampanjca posle, kako bih proslavila činjenicu da to nikad više neću učiniti", izjavila je glumica 2012. godine.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ N. Mijušković/ Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja