SRBI JE OBOŽAVAJU, A NE SLUTE KAKVO JE PONIŽENJE PRETRPELA: Ostavio ju je kao NAJVEĆU JADNICU, promenio broj i pobegao, a onda se sve OKRENULO
Foto: Pritnscreen/Instagram

Ljubavna drama

SRBI JE OBOŽAVAJU, A NE SLUTE KAKVO JE PONIŽENJE PRETRPELA: Ostavio ju je kao NAJVEĆU JADNICU, promenio broj i pobegao, a onda se sve OKRENULO

Pop kultura -

Sapunice rado gledamo na televiziji, ali se one neretko odvijaju i u stvarnom životu, a da sve bude paradoksalno - često su akteri istih upravo glumci i glumice. Ljubavne zavrzlame dostoje holuvdskih filmova dešavaju se i slavnim i bogatim, a kroz pravu dramu nedavno je prošla i poznata turska glumica Asli Enver.

Lepa brineta, našoj publcii poznata iz hit serije "Istanbulska nevesta", prošle godine prošla je kao bosa po trnju na ljubavnom planu, a za sve je kriv muškarac kog je volela.

Naime, Asli je više od tri godine bila u vezi sa muzičarem Muratom Bozom, kada ju je on naglo i bez ikakvog razloga jednostavno ostavio i to u trenutku kad su već planirali brak.

Neposredno nakon raskida Murat je u jednom intervjuu istakao da se nije pokajao zbog svoje odluka, ali se ispostavilo da stvari ne stoje baš tako...

Muzičar je vrlo brzo počeo da predano radi na tome da mu se Asli vrati u naručje, a ona je na koncu svega ipak rešila da mu pruži još jednu šansu, što je i dokazala zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama. U Turskoj se spekuliše da su za ovo najzaslužniji njihovi bliski prijatelji.

"Istina je da smo se pomirili. To već znate, jer smo počeli da pratimo jedno drugo na društvenim mrežama", kratko je prokomentarisala ona za novine.

Inače, glumica iza sebe već ima jedan brak, i to sa kolegom Birkanom Sokulumom, zavodnikom iz serije "Djevojka sa sela", a nadamo se kako će ovaj brak ipak opstati.

Kurir.rs/Žena/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track