DEP SVAKO VEČE NAVLAČI MASKU PA ŠETA SRPSKOM PRESTONICOM, EVO ZAŠTO! Retko ko bi ga prepoznao: Znatiželja ga IZJEDA! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

OTKRIVAMO

DEP SVAKO VEČE NAVLAČI MASKU PA ŠETA SRPSKOM PRESTONICOM, EVO ZAŠTO! Retko ko bi ga prepoznao: Znatiželja ga IZJEDA! (FOTO)

Pop kultura -

Džoni Dep, kako se navodi, ima ogromnu želju da upozna Srbe kao i našu kulturu, pa zato svake večei pod maskom slobodno šeta centrom Beograda.

Kako maske redovno menja, samo oni sa oštrim okom mogu ga prepoznati. U suprotnom, možda ste i sedeli pored njega a da ga niste registrovali!

"Dep je vrlo znatiželjan i rad da upozna kulturu Srba, zato svako veče šeta gradom, ali sa maskom. Sve da sedi pored vas ne biste ga prepoznali, prate ga dva momka iz obezbeđenja uvek. Na setu se šali i zabavalja čitavu ekipu, ali kada se pretvori u lik koji glumi to ga potpuno obuzme. Kako na filmu radi veliki broj ljudi iz Srbije, svi su impresionirani njegovim profesionalizmom. Mnoga oprema je stigla iz inostranstva, kao i statisti", otkrio je izvor.

Dep, inače, u filmu koji snima u srpskoj prestonici glumi samo u ključnim scenama dok sve druge u kojima je potrebno snimiti samo njegov hod, šetanje otpozadi, profil ili delove tela radi dubler.

foto: Nemanja Nikolić

"Juče je snimljena scena Njujorka iz 1972. godine kada glavni lik, odnosno Dep, odlazi u redakciju magazina 'Lajt'. To je jedina scena koja se juče snimala u gradu, na otvorenom, zbog čega je i traženo da bude zatvoren taj deo ulice kako bi što pre bilo završeno snimanje. Policija i obezbeđenje su tu da niko ne ometa ljude na setu, a i kako ne bi došlo do okupljanja Depovih fanova koji bi uznemiravali glumca koji mora biti koncentrisan na to što radi. Dep ima dublera, kako je to inače slučaj, koji snima većinu nezahtevnih scena, poput onih gde se šeta gradom ili scene gde se vidi otpozadi. Za sve ostalo je Dep tu i čeka da nastupi", kaže izvor upućen u snimanje filma.

U Beogradu će ostati još dvadesetak dana, a scene će biti snimane na različitim lokacijama.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Blic/Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track