DEVEDESETIH JE HARALA SVETOM, VOLELA JE PLJAČKAŠA, 2 PUTA JE BANKROTIRALA, A ONDA SE I RAZBOLELA! Kad je crvenim tepihom prošetala polugola nikome NIJE BILO DOBRO! (FOTO)
Foto: Profimedia

NAPRAVILA HAOS

DEVEDESETIH JE HARALA SVETOM, VOLELA JE PLJAČKAŠA, 2 PUTA JE BANKROTIRALA, A ONDA SE I RAZBOLELA! Kad je crvenim tepihom prošetala polugola nikome NIJE BILO DOBRO! (FOTO)

Pop kultura -

Toni Brekston, koja je devedesetih dotakla same zvezde izvodeći poznatu "Un-Break My Heart", pobrala je sve simpatije na crvenom tepihu 61. dodele Gremija. U 52, mamila je poglede savršenom figurom. Ipak, iako je imala tri nominacije, nije uspela da osvoji nijednu nagradu. Inače, ukupno ih ima 14, a osvojila ih je sedam.

Toni se, takođe, uprkos navodnom raskidu sa verenikom Berdmanom 2018. godine, na Gremiju pojavila s velikim dijamantskim prstenom i tako ponovo pokrenula glasine o toj vezi.

foto: Profimedia

Podsetimo, 1997. godine je bankrotirala, a kako je navela, za to je kriva njena diskografska kuća koja joj je iako su se u svetu njeni albumi prodavali u milioni, dala ček od samo 2.000 dolara kojima nije mogla da pokrije račune.

Kada se konačno izvukla iz finansijskih problema, Toni je dobila svoj šou u Las Vegasu koji je ukinut nakon što joj je pozlilo. Ustanovljeno je da Toni boluje od lupusa i šou od kojeg je zarađivala milione je ugašen.

Nakon gašenja šoua razne kompanije koje su sponzorisale šou su tužili Toni, te je njen dug iznosio čak 50 miliona dolara. Pevačica je bila prinuđena da potpiše bakrot po drugi put.

Medijski uspeh je ponovo doživela zahvaljujući šou "Braxton Family Values" koji je počeo sa emitovanjem 2011. godine. Početkom 2018. godine verila se za Tonija Berdmana koji je kao mladić pljačkao prodavnice i prodavao heroin zbog čega je bio privođen. Kasnije je u zatvoru ležao tri godine.

Jedno vreme je živeo u domu za nezbrinutu decu kao beskućnik.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja