REPERKA ZA NOVAC IGRALA OKO ŠIPKE: Kardi B zbog striptiza ne priča sa majkom! (FOTO)
Foto: Instagram

TEŽAK ŽIVOT

REPERKA ZA NOVAC IGRALA OKO ŠIPKE: Kardi B zbog striptiza ne priča sa majkom! (FOTO)

Pop kultura -

Najpopularnija američka reperka Kardi Bi (26) priznala je da je u prošlosti radila kao striptizeta i da zbog toga godinama ne priča sa svojom majkom.

foto: Profimedia

Muzičarka je otkrila i da ju je tadašnji dečko fizički zlostavljao i da je pobegla od njega.

foto: Instagram

Na dodeli Gremi nagrada u januaru Kardi Bi ušla je u istoriju kao prva američka reperka koja je osvojila zlatni gramofon za najbolji rep album godine. Njeni spotovi na Jutjubu jedni su od najpopularnijih, broje na milijarde pregleda i gotovo svakom muzičaru želja je da sa njom snimi duet.

Ipak, Kardi nije sve uvek išlo po planu. Njena prijateljica otkrila je za američke medije da reperka krije burnu prošlost i da je ponosna na sebe jer je sve postigla sama.

- Život joj nije bio lak. Odrasle smo u četvrti Bronks u Njujorku, a kao tinejdžerka, ona je novac počela da zarađuje radeći kao striptizeta. Imala je 19 godina. Ona je to morala da radi jer je bila jako siromašna, nije imala novca i završila bi na ulici - kaže njena prijateljica i dodaje da je reperki najteže bilo kada je majci saopštila čime se bavi.

foto: Printscreen

- Krila je istinu od majke. Ali jednom je morala da prizna kako zarađuje. Kada je rekla mami da radi kao striptizeta, žena se razočarala. Posvađale su se i od tada ne razgovaraju - kaže ona. Nažalost, Kardi Bi nije imala problem samo sa porodicom. Dečko sa kojim je tada živela maltretirao ju je.

foto: Printscreen

- Bivši dečko Tomi bio je nasilan prema njoj, tukao ju je i po tome ga pamti. Kada je odlučila da raskine sa njim, bilo je jako naporno, ali tada je krenulo nabolje. Okrenula se muzici i postigla uspeh. Tada su usledile brojne estetske operacije kako bi bolje izgledala i izgradila karijeru - kaže prijateljica.

foto: Stefan Jokić

Kada je Kardi postala popularna, u njen život ušao je reper Ofset (27), za kog se udala. Dobili su ćerku Kalčur Kjari Sifus, a nakon uspona i padova rešili su da se razvedu nakon 15 meseci braka. U medijima se pojavila priča da je Kardi u njegovom telefonu našla poruke u kojima on dogovara seks utroje. Kasnije se spekulisalo da su se pomirili, ali to nije potvrđeno. Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

26 godina ima Kardi Bi 19 godina imala je kad je počela da igra oko šipke 27 godina ima njen suprug, reper Ofset

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track