ONA NE SKIDA POGLED SA TRAMPOVE ĆERKE: Opasna crnka iz američke tajne službe je SRPKINJA, nekoliko puta menjala IDENTITET, a sad je  izabrala STARO SRPSKO ime i pokrenula MISTERIJU (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

MISTERIJA

ONA NE SKIDA POGLED SA TRAMPOVE ĆERKE: Opasna crnka iz američke tajne službe je SRPKINJA, nekoliko puta menjala IDENTITET, a sad je izabrala STARO SRPSKO ime i pokrenula MISTERIJU (FOTO)

Pop kultura -

Devojka koja je svake sekunde bila iza leđa Tifani Tramp tokom boravka u Beogradu, a koja je poslata od strane američke tajne službe da je čuva na ovom putovanju, jeste Srpkinja svojevremeno poznata kao Bojana Mihajlović, koja je u međuvremenu promenila ime.

Malo informacija je dostupno o opasnoj crnki koja je pogledom pratila sve što se dešava oko Tifani Tramp i vodila računa o njenoj bezbednosti. Srpskog je porekla, a zna se da je u Americi promenila identitet u Bojana Mihajlović Carranza, pri čemu joj je "Bojana" zavedeno kao prvo ime, "Mihajlović" kao srednje ime, a "Carranza" kao prezime. Zato se i u službenim dokumentima vodi kao Bojana M. Carranza.

Često se predstavlja i skraćenim pseudonimom Anna Carranza.

foto: Sonja Spasić

Upućeni kažu da je prethodno još jednom menjala prezime, ali nije poznato da li se udavala ili je skrivala identitet zbog potreba svog posla obavijenog velom tajne.

Iako se za pripadnike obezbeđenja očekuje da budu upadljivi, Bojana ni na jedan način nije iskakala iz ekipe i bila je jedina žena koja čuva Tifani Tramp tokom boravka u Beogradu.

foto: Sonja Spasić

Ćerka Donalda Trampa, Tifani Tramp, rano jutros je napustila srpsku prestonicu, iako je imala u planu da ostane do ponedeljka.

Ime Bojana starosrpskog porekla, evo šta znači

Bojan je straosrpsko ime, nalazi se u Dečanskim hrisovuljma.

U osnovi je straosrpska i praslovenska reč *bojь u značenju bitka, vrsta oružanog sukoba. Nastalo je dodavanjem veoma produktivnog sufiksa – an = boj+ an. U starosrpskom jeziku postojala je i imenica bojnik u značenju ratnik, nalazi se u reči razbojnik.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic/foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track