IMALA SAM 14 GODINA, TAD JE SVE POČELO! Malo ko je ovo znao o Bojani Ordinačev: Odrasla sam sa dečacima pa sam od njih to I POKUPILA!
Foto: Sonja Spasić

OTKRILA

IMALA SAM 14 GODINA, TAD JE SVE POČELO! Malo ko je ovo znao o Bojani Ordinačev: Odrasla sam sa dečacima pa sam od njih to I POKUPILA!

Pop kultura -

Bojana Ordinačev iznenadila je mnoge kada je otkrila da je veliki zaljubljenik u motore. Osim što ih redovno vozi i mašta da poseduje jednog, glumica često posećuje GP trke, kako u našoj zemlji pa tako i u inostranstvu.

"Moj hobi je počeo davno, još od 14. godine. Od tada obožavam motore. Tada sam i prvi put počela da vozim. To se nastavilo dugi niz godina, do danas. U ovom trenutku nemam motor", počela je ona, koja ponekad "krade" ovo vozilo od dečka pa uživa.

"Odrasla sam sa dečacima, više nego sa devojčicama. Uvek sam imala više drugara nego drugarica, pa sam uz njih pokupila taj fazon zaljubljivanja u motore. Ne postoji neko preterano objašnjenje zašto volim dvotočkaše. Moto-trke posećujem kad god imam priliku. Kada mogu da se organizujem, uvek idem i uživam gledajući", priznala je Bojana, inače veliki navijač trkača Valentina Rosija.

"Prošle godine sam isplanirala godišnji odmor tako da sam na putovanju kroz Evropu bila u Nemačkoj na dan trke i uživo gledala vožnju neustrašivih motociklista. To je sport koji ljudi ili vole ili ne, nema sredine. Obožavam taj zvuk, miris benzina, brzinu. Prisustvovati trci je posebno iskustvo", otkrila je ona.

Takođe, privlači je i bord.

"Bord vozim godinama. Malo me mrzi i hladno mi je u poslednje vreme, pa nešto nisam u fazonu da ga vozim. Mada ga ne dožovljam baš kao ekstremni sport. Da se razumemo, ni motori mi nisu ekstremni. Za mene je to normalno", objasnila je ona, ne svrstavajući svoju veliku ljubav u ekstremne sportove.

foto: Damir Dervišagić

Inače, ovih dana šarmantnu glumicu sa neobičnim hobijem zbog "Istina i laži" mnogi na ulici zovu - Kristina.

"Baš sam skorije prolazila pored jedne osnovne škole i neko viče: 'Kristina, Kristina'. Idem i ne osvrćem se. A onda ta osoba nastavlja: 'Bojana, Bojana'. E, tada sam skapirala da se radi o meni. Okrećem se. Jer sam sto odsto sigurna da sam ja. Ne može još neko da bude Bojana i Kristina. Odazivam se na oba imena. Navikla sam", priznaje kroz osmeh ona.

I ona takođe uživa u "Istinama i lažima".

"Ne sećam se lepšeg snimanja. Radim od 2003. godine i ovde mi je najprijatnije. Baš je porodična atmosfera. Gotivim ih sve. Sprijateljili smo se. Neke znam odranije, neke sam sada upoznala", zaključuje Bojana.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track