ALEKSANDRA TOMIĆ I ANDRIJA MILOŠEVIĆ KUPILI SU STAN NA BANOVOM BRDU! Komšije se odmah bacile na skeniranje: Našao čovek bogatu Beograđanku... Ne brinem ja za njega!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVAMO

ALEKSANDRA TOMIĆ I ANDRIJA MILOŠEVIĆ KUPILI SU STAN NA BANOVOM BRDU! Komšije se odmah bacile na skeniranje: Našao čovek bogatu Beograđanku... Ne brinem ja za njega!

Pop kultura -

Aleksandra Tomić i Andrija Milošević kupili su jednosoban stan na Banovom brdu, nadomak Ade Ciganlije, u blizini porodičnog doma glumice. Kako se to dogodilo pre tek godinu dana, komšiluk još uvek nije stigao dobro da ih upozna. Aleksandru mnogi, kako se navodi, čak i ne viđaju često.

"Ovde stanuje moja majka koja nam čuva decu dok smo na poslu. Rekla nam je da joj je Andrija komšija, devojku nije spominjala. Mama kaže da je on jako simpatičan i neposredan, čuje ga kako razgovara u liftu sa komšijama", izjavio je mladi gospodin dok je sa suprugom i decom išao prema automobilu.

Međutim, bilo je i onih u čijem odgovoru ironija nije izostajala.

"Ne brinem ja za njega. Mima i Milan Karadžić su ga probili u glumi, a onda je počeo sam da širi svoju mrežu. Našao bogatu Beograđanku zbog koje je bio letos i na Jamajci kod njenog prijatelja biznismena na svadbi o kojoj se brujalo danima. Snašao se kao i svi Crnogorci u Beogradu".

foto: Printscreen/Instagram

Tri komšinice ga, pak, hvale na sva zvona.

"Šta da vam kažem o Andriji osim da je dobar i ljubazan komšija. Znam da stanuje na četvrtom ili na petom spratu. Njegovu devojku ne znam. Baš sam mislila da je slobodan dečko posle neke duge veze", kaže Andrijina mlada komšinica, očigledno razočarana zbog saznanja da je u vezi i da ne živi sam.

Jedan od mladih roditelja iz susednog ulaza otkriva Aleksandra i Andrija retko pešače i da se uglavnom sreću u garaži, odakle idu direktno liftom ka stanu.

"Andrija ne glumi zvezdu iako ga svi prepoznaju. Devojka mu je lepa i simpatična, ali on dominira zbog harizme. Sjajan je komšija i vrlo preduzimljiv ne samo u poslu kojim se bavi, nego i u privatnom životu. Drago mi je da je osnovao svoje pozorište. Ova dva ulaza imaju zajedničku garažu i za sve što treba da radimo u interesu svih nas Andrija se među prvima uključuje u akciju. Vrlo je fin", ističe on.

foto: Nebojša Mandić

U obližnju lokalnu prodavnicu Andrija ne dolazi svakodnevno, ali svakako ga viđaju nekoliko puta nedeljno.

"Andrija kupuje kod nas cigarete obavezno i uvek poneki slatkiš. Nema neki omiljeni proizvod, a ne znam da li kupuje za sebe, devojku ili za oboje. On je uvek nasmejan i opušten. Super je. Devojka nikad ne dolazi sa njim, obično ga čeka u kolima", rekla je prodavačica.

I u staroj prestoničkoj kafani koja je odmah do zgrade dobro poznaju ovog glumca.

"Andrija je odličan dečko, neposredan i prirodan i smeje se kao neki dobrodušni dečak. Kad se gradila njegova zgrada on je kod nas u bašti sedeo sa majstorima i dogovarao se o uređenju stana - rekla je gospođa Borka, vlasnica kafane, a gost Dača dodao: Andrija je fin normalan dečko i vrlo prijatan. Potresen je i slomljen zbog smrti majke", kažu tamo.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track