GLUMICA I DALJE VOLI 18 GODINA MLAĐEG FUDBALERA: Pamela se vratila Ramiju!
Foto: Profimedia

Pružila mu drugu šansu

GLUMICA I DALJE VOLI 18 GODINA MLAĐEG FUDBALERA: Pamela se vratila Ramiju!

Pop kultura -

Pamela Anderson više nije sama! Poznata glumica rešila je da pruži drugu šansu svojoj ljubavi sa 18 godina mlađim francuskim fudbalerom Adilom Ramijem, od kojeg se razišla u septembru prošle godine.

Nekadašnja Plejbojeva zečica i zvezda serije "Čuvari plaže" ponovo je srećno zaljubljena u svog bivšeg partnera, s kojim je obnovila romansu.

Prijatelji bliski seks-bombi kažu da im se ne sviđa njihovo pomirenje jer, kako navode, Rami odvaja Pamelu od njenog bliskog okruženja, pa i porodice, i smatraju da takva veza neće dugo potrajati.

foto: Profimedia

Inače, glumica je tokom veze sa Adilom bila veoma bliska s njegovim sinovima. Blizance je volela kao svoju decu.

"Proteklih nekoliko nedelja Pamela se družila s Adilovim sinovima Zejnom i Madijem. Srce joj se slomilo jer Adil ne viđa blizance koliko bi trebalo, pa misli da je upravo ona kriva za to", rekao je tada izvor blizak plavokosoj zavodnici.

foto: profimedia

Podsetimo, Pamela je u septembru prošle godine raskinula vezu s fudbalerom nedugo nakon što ju je on zaprosio. Glumica je odbila prsten posle godinu dana zajedničkog života u Francuskoj, a nakon nekoliko meseci razdvojenosti ipak su presudile emocije da se opet spoje.

foto: Profimedia

Kao razlog njihovog tadašnjeg prekida navodilo se da nisu imali iste poglede na brak, ali je istina zapravo drugačija. Činjenica da francuski fudbaler previše vremena provodi na žurkama i u provodu udaljila je Pamelu od njega.

Nema sreće u ljubavi

Tri muža, četiri razvoda

Prsata plavuša iza sebe ima tri braka. Roker Tomi Li zaveo ju je posle samo nekoliko dana poznanstva, a Pamela s njim ima dvojicu sinova. Još jednom rokeru izgovorila je sudbonosno "da".

Kid Rok odveo ju je pred oltar 2006. godine, ali su se razišli posle godinu dana. Za profesionalnog pokeraša Rika Salomana udavala se dva puta.

Ne voli da eksperimentiše

Ne uživam u seksu bez ljubavi

Pamela se više puta žalila da se ne nosi baš najbolje s titulom seks-simbola, a jednom je priznala da ne voli previše eksperimentisanja u seksu.

"Nemam pozitivna iskustva s grupnim seksom ili seksom utroje, ali ko voli, nek izvoli. Svi moji momci bili su previše ljubomorni. Ja sam previše romantična. Ne uživam u seksu u kojem nema ljubavi. Sve je u intimnosti i deljenju tajni", rekla je ranije Pamela.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Marija Trajković/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track