SUPERSTAR TV JE PRAVI SRPSKI HBO: Novo akciono ostvarenje STARTUJE VEČERAS! Držaće vas svake nedelje PRIKOVANIM ZA TV EKRANE!
Foto: Damir Dervišagić

veliki početak

SUPERSTAR TV JE PRAVI SRPSKI HBO: Novo akciono ostvarenje STARTUJE VEČERAS! Držaće vas svake nedelje PRIKOVANIM ZA TV EKRANE!

Pop kultura -

Prvi krimić o tajnim agentima u Srbiji stiže večeras u nedelju od 21 sat na kanalu Superstar, a glavna uloga poverena je Milanu Mariću

Došao je i taj dan! Večeras počinje sprski HBO! Nakon serije "Besa" stiže novo akciono ostvarenje Superstar TV kanala "Državni službenik", koja će se odvažiti da prikaže rad tajnih službi. Uzbudljiva priča o tajnim agentima na SuperStar TV držaće vas od večeras svake nedelje prikovanima za male ekrane!

Prvu epizodu, pre televizijske premijere, imali su prilike da pogledaju novinari u društvu autora producenta Predraga Gage Antonijevića, kao i glavnih glumaca Milana Marića, Ljubomira Bulajića, Marte Bjelice i Tihomira Stanića, koji su nakon projekcije pozdravljeni jakim ovacijama.

Vladimir Lučić iz Telekoma otkrio je ekskluzivno da ćemo od večeras imati srpski HBO kanal, odnosno Superstar TV.

- Zahvalio bih Gagi Antonijeviću što je prihvatio da bude deo našeg tima. Za kratko vreme uspeli smo da od Superstara napravimo kanal koji je među deset najgledanijih. Imamo neku težnju da od tog kanala stvorimo srpski HBO na kome će se gledati samo dobre serije i filmovi. "Državni službenik" će vas do poslednje epizode držati prikovana za male ekrane - poručio je Vladimir Lučić.

foto: Damir Dervišagić

Večeras u 21 sat počinje emitovanje serije "Državni službenik" o neobičnim ljudima koji su posvetili i položili svoje živote za očuvanje bezbednosti naše zemlje, ali o čijoj žrtvi mi nikada nećemo ništa saznati jer su bili zavetovani na tajnost, bez mogućnosti da dobiju spomenik ili status narodnog heroja iako su ga zaslužili.

- Naša serija dešava se danas, a ne pre 10 godina. Za mene je bilo otkrovenje što ćemo u seriji gledati neke nove mlade glumce, koji su sjajni. "Državni službenik" pomeriće standarde - rekao je Antonijević.

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

Tihomir Stanić ponovo igra inspektora Marjanovića

Tihomir Stanić u novoj seriji igra inspektora Marjanovića, kao i u "Ubicama mog oca".

- Glavni junaci ovde ga potpuno drugačije doživljavaju. Imam nekoliko scena i pravi se veza između javne i državne bezbednosti. Bilo je i meni zanimljivo da je i Marjanović uspeo da stigne u drugu seriju - kaže Stanić.

Pripadnicima službe pomaže i Marko Janketić, koji reprizira svoju ulogu inspektora Mirka Pavlovića.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Promo / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track