UDAJE SE IVON JAFALI: Voditeljka otkrila kada će biti svadba, ali evo ko je nasred ulice odigrao SUDBONOSNU ulogu u svemu
Foto: Zorana Jevtic

SUDBONOSNO DA

UDAJE SE IVON JAFALI: Voditeljka otkrila kada će biti svadba, ali evo ko je nasred ulice odigrao SUDBONOSNU ulogu u svemu

Pop kultura -

Voditeljka i televizijska autorka Ivon Jafali sredinom maja izgovoriće sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku inženjeru Vladislavu Veloviću.

Ivon Jafali je otkrila da je upravo njen pas kog je pronašla na ulici zaslužan za njenu ljubav, jer da sa mešancem Anđom nije išla u duge šetnje Čuburskim parkom svog dragog nikada ne bi srela.

foto: Marina Lopičić

"Vlada i ja smo se upoznali u Čuburskom parku gde smo šetali pse. Dugo je trajalo dok nisam primetila da mu se dopadam. Baš mi je juče rekao: "Mučila si me godinu dana". Bilo je nekih njegovih pokušaja tokm tih šetnji da produbimo odnos, ali očigledno tada nisam bila spremna. Izgleda da za sve, što su govorile naše bake, postoji pravo vreme", rekla je Ivon.

Voditeljka je ispričala da nikada nije razmišljala o bračnoj zajednici, možda baš zato što je živela sa majkom koja je bila samohrani roditelj, te je bračnu zajednicu gledala samo kod bake i deke.

"Krenuli smo od ideje da to bude ručak za najbliže, ali ćemo ipak napraviti svadbu u popodnevnim satima i uz orkestar koji izvodi starogradsku i narodnu muziku, a posle ćemo sve začiniti jednim di-džej setom".

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Gloria/Foto Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track