SRPSKI GLUMAC ZAVEO JE 18 GODINA STARIJU KOLEGINICU:  Balkan je brujao o njegovoj ljubavi sa Hrvaticom, a kada je čuo jednu rečenicu, KIPTAO JE OD BESA (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

ONA SAD UŽIVA UZ DRUGOG

SRPSKI GLUMAC ZAVEO JE 18 GODINA STARIJU KOLEGINICU: Balkan je brujao o njegovoj ljubavi sa Hrvaticom, a kada je čuo jednu rečenicu, KIPTAO JE OD BESA (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Milan Marić niže zapažene uloge jednu za drugom, a još na samom početku karijere postao je miljenik žena zbog čega njegov privatni život intrigira javnost.

Milan Marić krajem 2014. godine uplovio je u emotivnu vezu sa 18 godina starijom koleginicom iz Hrvatske Ninom Violić. Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, kada je ona u srpskoj prestonici gostovala sa predstavom "Kako smo preživele". Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine.

foto: Dragana Udovičić

U vezi su bili šest meseci, raskinuli su sredinom 2015, a o svojoj ljubavi gotovo nikada nisu govorili za javnost.

"Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni - "Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca", ispričao je Milan jednom prilikom.

Nina Violić, koja iz prvog braka ima ćerku, se, prema pisanju hrvatskih medija, trenutno zabavlja sa glumcem Filipom Šovagovićem.

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track