ŠARLIZ TRAŽI PARNTERA: Deset godina sam sama, budite hrabri i priđite mi! GLUMICA OČAJNA!
Foto: Profimedia

Sama i nervozna

ŠARLIZ TRAŽI PARNTERA: Deset godina sam sama, budite hrabri i priđite mi! GLUMICA OČAJNA!

Pop kultura -

Šarliz Teron toliko je željna ljubavi da je javno pozvala muškarce da joj se udvaraju.

Popularna glumica kaže da je već deset godina solo! Šarliz, koja važi za jednu od najlepših dama na svetu, u emisiji "Entertainment Tonight" otkrila je da je u potrazi za pravim partnerom.

"Već deset godina sam singl, to nije dugačak udarac. Neko treba da skupi hrabrost i priđe. Iznenađujuće sam slobodna", rekla je četrdesettrogodišnja glumica.

foto: Profimedia

U jednom intervjuu holivudska lepotica je priznala da se jači pol plaši komunikacije sa njom. "Ne znam ni kako mi muškarci uopšte odgovaraju na pitanja. Mnogo ih plašim. Ipak treba imati hrabrosti da sedneš pored mene", kazala je ranije Šarliz kroz smeh.

foto: Profimedia

Volela samo kolege

Oskarovka nije baš imala sreće u ljubavi, nikada se nije udavala, a veliku romansu koja je trajala nekoliko godina imala je sa irskim glumcem Stjuartom Taunsendom. Njih dvoje su se razišli 2010. godine, nakon čega je Šarliz smuvala Rajana Rejnoldsa, a razlog njihovog kratke ljubavi bio je taj što je glumica želela decu.

Vrlo brzo se zaljubila u Kijanu Rivsa. Oni su krili vezu, ali su ih paparaci više puta uslikali kako razmenjuju nežnosti. Međutim, ni ova ljubav nije prošla slavno. Iako su najavljivali selidbu u London, to se nije desilo.

foto: AP

Navodno je razlog njihovog razlaza bila Šarlizina zaljubljenost u Šona Pena. Pen i Šarliz bili su dugogodišnji prijatelji pre nego što su se 2014. smuvali.

Propala veridba

Njihova ljubavna priča ozvaničena je prstenom, ali su se ubrzo i rastali. Godina 2015. označila je njihov kraj, a nakon razlaza lepa glumica nije se upuštala u ljubavne pustolovine.

foto: Instagram

"Bili smo u vezi, ali više nije funkcionisalo. Oboje smo odlučili da se razdvojimo, to je to", rekla je medijima Šarliz godinu dana od rastanka. Pre dve godine glumica je izjavila da bi volela da joj se dogodi ljubav, ali da posle niza propalih veza ne želi da bude u vezi sa poznatim muškarcima.

Nedavno se nagađalo da je bliska sa Bredom Pitom, ali to su bile samo

glasine.

foto: Profimedia

Šarliz uživa sa usvojenim naslednicima: Ništa ne propuštam što nemam biološku decu

Šarliz je 2012. prvi put postala majka kada je usvojila dečaka, a devojčicu je usvojila posle tri godine. Glumica nikada nije zažalila zbog svojih postupaka, što je u jednom intervjuu i naglasila: "Nikada nisam videla razliku u odgajanju biološke i usvojene dece. Ne mislim da nešto propuštam što nemam biološku decu. Oduvek sam svesna koliko dece živi u sirotištima i to je zapravo uvek bio moj prvi izbor, čak i kada sam bila u vezi."

Kurir.rs/ M. T./ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track