BILA JE ZVEZDA 80-IH I SVI SU GLEDALI U NJENE GRUDI: Samanta Foks sad prodaje  grudnjake za 100 EVRA, a razlog će vas ŠOKIRATI (VIDEO)
Foto: Profimedia

NE BOJI SE STAROSTI

BILA JE ZVEZDA 80-IH I SVI SU GLEDALI U NJENE GRUDI: Samanta Foks sad prodaje grudnjake za 100 EVRA, a razlog će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Pop kultura -

Samanta Foks (53) osamdesetih je bila jedna od najpoželjnijih pevačica na svetu, a još sa 16 godina, kada je tek započinjala karijeru, bilo je jasno da će postati zvezda.

Počela je kao model, da bi 1986. godine ušla u svet pop muzike. Bila je 2006. godine proglašema za 'najbolju devojku sa duplerice svih vremena'. Samanta s za Playboy se slikala 1996, a ne skriva da bi i danas to vrlo rado učinila. Ona zapravo želi da dokaže ženama da u starenju nema apsolutno ništa loše.

foto: Profimedia

Sada Foksova prodaje svoje stravri iz vremena kada je bila slavna. Tako zainteresovani mogu da postanu vlasnici grudnjaka, korzeta, trikoa i dizajnerskih haljina koje je nosila upravo Samanta, ali ni to nije sve.

foto: Profimedia

"Komadi odeće dolaze sa Samantinim potpisom te fotografijom koja potvrđuje autentičnost artikala", piše u opisu proizvoda.

Grudnjaci se mogu naći po cenama od 100 evra, dok su komadi poput bikinija kojeg je Foks nosila u džungli za vreme snimanja showa 'I'm a Celebrity' već prodan za skoro 300 evra.

U privatnom životu bila je u ljubavnim vezama i sa muškarcima i sa ženama, a pre 15 godina objavila je da voli svoju menadžerku Majru Straton, s kojom je bila do njene smrti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track