Najnovije vesti

KAD JOJ JE SIN ISPAO IZ RUKU PRETRNULA JE OD STRAHA! Glumica se oglasila posle punih nedelju dana DRAME! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

KAD JOJ JE SIN ISPAO IZ RUKU PRETRNULA JE OD STRAHA! Glumica se oglasila posle punih nedelju dana DRAME! (FOTO)

Pop kultura

Žena Džejsona Bigsa, glumica Dženi Molen, zaprepastila je javnost kada se putem društvenih mreža oglasila povodom životne drame kakvu ni u najluđim snovima nije mogla da sanja. Naime, kada joj je sin ispao iz ruku napukla mu je lobanja, a ona od straha nije znala šta će sa sobom.

 

"U subotu uveče mi je sin ispao iz ruku, zbog čega mu je napukla lobanja pa je završio na intenzivnoj. Zauvek sam zahvalna bolnici na pomoći i brzom delovanju. Hvala svim medicinskim sestrama, neurolozima, pedijatrima i ostalom osoblju...", poručila je ona putem društvenih mreža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on

"Nisam sigurna kako se ovaj post pretvorio u zahvalnicu na Oskarima, ali... Džejsone, hvala Bogu na tebi. Hvala Bogu, hvala Bogu, hvala Bogu! Bila je ovo traumatična nedelja, ali Sid je sada kod kuće i lepo se oporavlja. Jede puno čokoladnih korneta i uskoro planira da umače i trešnje u čokoladu. Moje srce je sa svim roditeljima koji su se ikad pronašli ili će se tek pronaći u ovakvoj situaciji. Niste sami...", nastavila je ona.

 

Ova objava privukla je ogromnu pažnju kako javnosti, tako i prijatelja koji su u komentarima ispisivali reči podrške: "Mi smo stalno ispadali mami iz ruku. Ne brini se, odlično ti ide! I mame ispuštaju", "To je toliko strašno, ne mogu ni zamisliti... Hvala ti što si ovo podelila s nama, ovakve nesreće se verovatno često događaju, ali se svi boje da pričaju o njima", "Mogu da se poistovetim s ovim, želim mu brz oporavak", "Događa se... Moglo je biti i gore, drago mi je da se dobro oporavlja", kao i mnoge druge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on

Kurir.rs/Index/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...